Nopeaa ja helppoa tarjoiltavaa juhliin – Katin oikaisukeinot: "Todella simppeliä"

Vinkit makeisiin ja suolaisiin valmistujaisherkkuihin 7:15 Vinkit makeisiin ja suolaisiin valmistujaisherkkuihin
KATSO VIDEO: Katin vinkit makeisiin ja suolaisiin juhlaherkkuihin. Näin kannattaa oikaista!

Juhlatarjoiluissa voi oikaista monella eri tavalla.

Vieläkö mietit tarjoiluja valmistujaisjuhliin tai kesän muihin kekkereihin? Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen vinkkasi Huomenta Suomessa helppoja tarjoiluja juhlapöytään.

Sen sijaan että leipoisi kokonaisia suolaisia voileipäkakkuja tai makeita kermakakkuja, Kati suosittelee oikaisemaan tarjoiluvalmisteluissa. 

Helppoa suolaista ja makeaa

Helppo vaihtoehto on esimerkiksi tehdä tai ostaa erilaisia tahnoja, jolla voi täyttää vaikka ruisnappeja tai -leipiä.

– Voit laittaa pursotinpussiin kaikki tahnat ja pursottaa sarjatyönä. Todella simppeliä, Kati vinkkasi. 

Tahnaksi voi valita vaikka hummusta tai tehdä itse helppoa kala-, kinkku- tai porotahnaa.

Kokonaisen makean kakun sijaan Kati suosittelee sen sijaan rakentamaan makeita herkkuja pieniin tarjoiluastioihin, esimerkiksi laseihin tai kertakäyttöpikareihin. Esimerkiksi klassisen banoffeen voi kasata lasiin.

Nappaa ohjeet:

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.