Näin Kari Aihinen tekee kaalilaatikon – astetta parempi versio arkiruokahitistä

Kaalilaatikko
Kapen kaalilaatikossa maistuuu muun muassa currymauste.

Arkiruokahitti-juttusarjassamme vinkataan helppoja ja nopeita koko perheen ruokasuosikkeja. Syksyn sateiden keskellä maistuu lohturuokien kuningas, kaalilaatikko.

Nyt kokataan jälleen arkea helpottavia suosikkiruokia! Arkiruokahitti-juttusarjan reseptien joukkoon mahtuu kaikenlaista aina kotikeittiön klassikoista uusiin herkkuruokiin. Oletko jo testannut esimerkiksi rahaa säästävää hävikkisalaattia, mahtavaa arkiruokaa pakaste-altaan aarteesta, törkeän hyvää Harri Syrjäsen kantarellipastaa tai Hannan nerokasta versiota pinaattiletuista?

Tällä kertaa kokataan astetta parempaa kaalilaatikkoa.

Kapen päivitetty kaalilaatikko on arkiruokahitti

Kaalilaatikko on syksy arkiruokaa parhaimmillaan! MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin aiemmin Pirjon supersuositusta kaalilaatikko-ohjeesta

MTV:n ruokaohjelmista tuttu kokki Kari Aihinen on myös kokannut omanlaisensa version tästä klassikkoruoasta. Kape opetti muutama vuosi sitten Kaappaus keittiössä -ohjelmassa turkulaisperhettä valmistamaan täydellistä kaalilaatikkoa.

– Tämä on upgradettu (=päivitetty) kaalilaatikko. Fantastista, Aihinen sanoi ohjelmassa maustaen kaalia muun muassa currylla.

Aihinen kertoi pitävänsä itse kaalilaatikosta, jossa on enemmän kaalia kuin ohraa.

– Ohra on sellainen täyteaine vain. 

Kapen kaalilaatikossa käytetään karitsan jauhelihaa, mutta voit kokeilla ohjetta myös naudan jauhelihalla tai sika-nautajauhelihalla. Testaa kaalilaatikko, joka on varma arkiruokahitti!


Katso myös video: Näin saat parsakaalista keitettyä täydellistä!

Parsakaalin kypsennys: Samulin kikalla täydellinen lopputulos! 0:48
Tiedätkö, miten parsakaali kannattaa keittää?

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!