Hannan pasta maksaa vain noin euron annokselta – mahtava arkiruoka pakastealtaan aarteesta!

Pestopasta hernepesto herneet pesto pasta
Shutterstock

On aika kokata taas arjen parhaita luottoruokia! Arkiruokahitti-juttusarjassamme vinkataan helppoja ja nopeita koko perheen ruokasuosikkeja. Nyt herkutellaan Hannan halvalla pastalla.

Arkiruokahitti-juttusarjassa annetaan estradi lukijoidemme suosikkiohjeille Maikkarin reseptiarkistosta. Hittireseptien joukkoon mahtuu kaikkea kotikeittiön klassikoista uusiin herkkuruokiin. Oletko jo testannut esimerkiksi supersuosittua lohipastaa, Sadun mahtavia kalapuikkoja, törkeän hyvää Harri Syrjäsen kantarellipastaa tai Hannan nerokasta versiota pinaattiletuista?

Ruoan hinnan noustessa moni etsii arkeensa edullisia ruokavaihtoehtoja. Tällä kertaa kokataankin Hannan edullista pastaa!

Pastaa pakasteherneitä hyödyntäen

Ruotsalaisen ravitsemusterapeutti Hanna Olvenmarkin Annos eurolla -keittokirjasta (WSOY 2019) löytyy erilaisia arkiruokareseptejä aina helpoista keitoista, padoista ja pastoista kasvispihveihin ja lasagneen. Yksi Hannan kirjasta löytyvistä resepteistä on helppo hernepestopasta. Ruoka valmistuu kätevästi pakasteherneistä. 

– Tämä on pikaruokien ykkönen! Se sopii loistavasti päiviin, jolloin aikaa ruoanlaittoon ei juuri ole, mutta nälkä kurnii ja tekee mieli jotain oikein hyvää. Pidä pakastimessa pussillista herneitä, niin sinun ei enää koskaan tarvitse ostaa noutoruokaa, Hanna toteaa pastastaan.

Nappaa helppo ohje: Hannan hernepestopasta



Katso myös video: Mitä on nduja? Näin teet siitä todella helposti pastakastikkeen

Mitä on nduja? Näin teet siitä todella helposti pastakastikkeen 1:33
Kokeile helppoa ndujapastaa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat