Missä se on nyt? Ilmiöksi noussut Aromipesä tekee paluun

aromipesa
Artekno Oy

Onko ilmiöksi 1990-luvulla noussut Aromipesä historiaa?

Muistatko vielä klassikoiksi nousseet mainokset, joissa styroksiselta näyttänyttä, hauduttamiseen tarkoitettua Aromipesää esiteltiin? Moni muistaa klassikoksi nousseen Aromipesän, mutta mitä tuotteelle kuuluu vuonna 2015?

Kulttituotteeksi ja vitsien kohteeksi hupaisien mainostensa vuoksi 1990-luvulla noussut Aromipesä eli perinteiseen lämpöä eristävään heinälaatikkoon perustuva kokkausmenetelmä ei suinkaan ole unohdettu ilmiö. Uusia Aromipesiä on saatavilla Suomessa jälleen tänä kesänä.

Katso videolta, mihin malliin kulttimaineeseen noussutta Aromipesää aikoinaan mainostettiin!

"Suunnitteilla on ensimmäinen vaihtoehto mustalle värille"'

Klassisia mustia Aromipesiä valmistaa tätä nykyä Artekno Oy ja ilmiöksi noussutta tuotetta pyritään jatkossa kehittämään eteenpäin. Tulevaisuudessa Aromipesät eivät ole enää ainoastaan mustia.

– Suunnitteilla on ensimmäinen vaihtoehto mustalle värille koko tuotteen historiassa, kertoo Artekno Oy:n viestintävastaava Tuuli Pessi.

Lähde: Artekno Oy, YouTube

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja