Heinzin uutuustuote huvittaa somessa – "onko Mayochup Pokemon?"

0:38 Näin käytät ketsuppikuppia oikein

Heinzin uutuskastike on saanut monet pohtimaan kyseisen tuotteen tarpeellisuutta. 

Heinz tunnetaan maailmalla etenkin ketsupistaan ja HP-kastikkeestaan. Nyt tämä jo vuonna 1867 perustettu yritys on tuomassa markkinoille uutuuden, joka on saanut vannoutuneimmatkin fanit hämilleen.

Muistatko vielä, miten ketsuppikuppia käytetään oikein? 

Somessa kohisuttanut uutuus on nimeltään Mayochup, jonka jo nimensä puolesta voidaan päätellä koostuvan majoneesista ja ketsupista.

Heinz ei ole lanseerannut tuotetta aivan perinteisellä tavalla, vaan se on järjestänyt Twitterissä äänestyksen, jossa yleisö saa äänestää, päätyykö kyseinen tuote kauppojen hyllyille. Jos äänestykseen tulee yli puoli miljoonaa "kyllä"-ääntä, Heinz aikoo tuoda tuotteen laajemman yleisön saataville.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tällä hetkellä äänestykseen on tullut 680 000 ääntä, josta 55 prosenttia puoltaa uutuustuotetta. Äänestysaikaa on jäljellä tämän viikon loppuun.

Monelle yhdistelmä on jo entuudestaan tuttu

Vaikka äänestys on saanut paljon huomiota, tuote ei suinkaan ole herättänyt keskustelua erikoisuutensa vuoksi – itse asiassa päinvastoin. Monet sosiaalisen median käyttäjät ovat sitä mieltä, että tämä tuote ei ole lainkaan uusi keksintö. Moni kertoo syöneensä majoneesia ja ketsuppia sisältävää seosta lapsuudesta saakka.

– Heinz on keksinyt Mayochupin: Majoneesia ja ketsuppia! Oikeasti, ole tehnyt tätä siitä lähtien kun olin kolme, eräs kommentoija toteaa.

Osa on myös löytänyt yhteyden uutuustuotteen ja klassisen brittiläisen klassikkokastikkeen, Marie Rose -kastikkeen väliltä. Tämä onkin herättänyt kysymyksiä siitä, onko kyseinen tuote jo olemassa. 

Somessa on keskusteltu paljon myös tuotteen nimestä ja siitä, onko Mayochup sittenkään paras ja mielenkiintoisin nimi uutuudelle.

– Onko Mayochup Pokemon? eräs twiittaja pohtii.

Lähteet: Metro, NyPost

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja