Suomalaiset haluavat suosikkijogurtin takaisin myyntiin – muistatko legendaarisen Metsätähden?

Metsätähti-jogurtti on kerännyt yli 15 000 tykkäystä Facebookissa. Kuva ruutukaappaus 80-luvulle omistetusta Facebook-ryhmästä.

Söitkö sinäkin Metsätähti-jogurttia 1980-luvulla? Et ole ainoa, sillä nostalgiaherkku kerää tykkäyksiä Facebookissa. 

Metsähtähti oli Valion jogurtti, joka poistui valikoimasta 1990-luvun alkupuolella. Monessa perheessä Metsätähti oli osa aamiaispöydän peruskattausta, kunnes tuotanto lopetettiin vähäisen kysynnän vuoksi. 

Metsätähteä muistellaan kuitenkin edelleen sosiaalisessa mediassa: 80-luvulle omistetussa ryhmässä julkaistu kuva nostalgiaherkusta keräsi jo muutamissa tunneissa yli 15 000 tykkääjää. 

Metsätähti oli monen suosikkiherkku 80-luvulla. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kommenteissa jogurttia kaivataan takaisin ja kerta ei ole ensimmäinen – vuonna 2006 Adressit.com-sivulle jopa perustettiin vetoomus jogurtin puolesta. 

– Metsätähti jogurtit olivat parhaita noin viisitoista vuotta sitten. Sitten ne yhtäkkiä katosivat :( Me tahdomme ne takaisin alkuperäisen reseptin ja pakkauksen mukaisesti!, vetoomuksen perustaja on kirjoittanut. 

Vetoomus on kerännyt 99 allekirjoitusta. 

Lähde: Facebook

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja