Miltä näyttävät 60 vuotta vanhat ranskalaiset? Mies löysi talonsa seinästä McDonald's-aarteen

Mies löysi talonsa seinästä McDonald's-aarteen – tältä 60-vuotiaat ranskalaiset näyttivät 0:46 Mies löysi talonsa seinästä McDonald's-aarteen – tältä 60-vuotiaat ranskalaiset näyttivät
Robin talon seinän sisältä löytyi McDonald's-ateria 1950-luvulta!

Mies löysi vuosikymmeniä vanhan McDonald's-aterian jäänteet remontoidessaan seinää.

Kylpyhuonettaan remontoinut mies löysi todellisen ruokayllätyksen seinästään. Rob Jones oli poistamassa kylpyhuoneen seinästä wc-paperitelinettä, kun seinän sisältä löytyi McDonald's-ateria 1950-luvulta, kertoo Fox5.

– Jos emme olisi remontoineet, ne olisivat varmaan olleet seinässä seuraavatkin 60 vuotta, Rob kuvailee.

"Kun avasimme käärön, löysimme vanhan McDonald'sin pussin..."

Rob kertoi Newsweekin haastattelussa huomanneensa remontoinnin aikana kangaspalan vanhan seinän sisällä. Hän veti kankaan ulos voidakseen näyttää löytöä vaimolleen.

– Kangas oli mytyssä ja tunsimme, että sisällä on jotakin muuta. Kun avasimme käärön, löysimme vanhan McDonald'sin pussin ja ranskalaiset. Olimme hyvin yllättyneitä ja kiitollisia siitä, että löytö oli juuri tämä, Rob kuvaili.

Illinoisissa asuvan miehen löytö on 1950-luvulta. Pakkauksista puuttuvat Mäkkärin tutut kultaiset kaaret, jotka kehiteltiin vasta 1961. Pusseisa esiintyy myös Speedee, McDonald'sin maskotti ennen Ronald McDonaldia.

Löydös ei tuoksunut miltään

Pusseissa ei ollut purilaista, ainoastaan ranskalaisia oli jäljellä. Robin mukaan löytö ei tuoksunut miltään eikä esimerkiksi hiiristä ollut merkkiäkään.

– Talomme on rakennettu 1959. Talo on hyvin lähellä McDonald'sia, joka aukesi silloin, joten oletan, että ateria on seinässä talon alkuperäisten rakentajien ansiosta, Rob kuvaili.

Katso myös: Tämä isoäiti päätti säilyttää Mäkkäri-ateriaa vuosikausia. Tältä näyttää 24-vuotias hampurilainen! Juttu jatkuu videon alla.

Vanhat Mäkkäriateriat ovat olleet otsikoissa aiemminkin. Aiemmin alaskalainen Jennifer Lovdahl väitti säilyttäneensä samaa Happy Meal -ateriaa peräti kuusi vuotta; islannissa purilaista jemmailtiin kymmenen vuotta, ja australialaiskaksikolla on kätköissään burgeri, joka täytti jo peräti 25 vuotta!

Juttua päivitetty 2.5.2022 klo 8.36: lisätty video aiheesta. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!