Isoäiti väittää jemmanneensa Mäkkärin purilaista kaapissaan 24 vuotta – tältä se näyttää nyt: "En kyllä tiedä, mitä tapahtuisi, jos söisit sen"

0:54 Tiesitkö tämän näppärän kikan Happy Meal -laatikoista?

Alyn isoäiti on säilyttänyt hampurilaista pahvilaatikossa jo 24 vuoden ajan.

Video yllä paljastaa niksin: Näin helposti ja näppärästi McDonaldsin Happy Meal -boksista saa lapsille kätevän kertakäyttölautasen! 

Aly Sherbin isoäidistä tuli nettijulkkis, kun hän paljasti säilöneensä McDonald'sin purilaista vuosikymmeniä. Isoäiti esitteli Alylle laatikkoa, jota pitää komerossaan; pakkaus on merkitty tekstillä "hampurilainen".

Mummin mukaan laatikossa on McDonald'sin purilainen vuodelta 1996, kertoo Fox News. Aly päätti videoida isoäitinsä aarteen ja jakaa tuotoksen TikTokissa.

Purilainen on kuin uusi

Videolla isoäiti esittelee esimerkiksi purilaisen pakkausta: hän pitää herkkua alkuperäisessä, vuoden 1996 Nascar-ajoja mainostavassa paperipussissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Isoäidillä on myös pussillinen ranskalaisia.

– Ne näyttävät siltä, että olisivat voineet pudota autosi penkin alle, isoäiti toteaa.

Hampurilainen – siis pelkkä leipä ja pihvi – vaikuttaa hyväkuntoiselta.

– Itse purilaisen leipä ei ole koskaan homehtunut, eikä liha mädäntynyt. Se ei ole edes hajonnut, isoäiti sanoo.

– En kyllä tiedä, mitä tapahtuisi, jos söisit sen.

Oikeissa olosuhteissa säilyminen on mahdollista

Jo lähes neljä miljoonaa ihmistä on nähnyt videon. Vastaavanlaisia tapauksia on noussut otsikoihin aiemminkin. Esimerkiksi tämä mies osti 10 vuotta sitten Islannin viimeisen McDonald'sin hampurilaisen säilyttääkseen sen! 

Aiemmin McDonald'sin edustaja kertoi Fox Newsille, että purilainen voi säästyä mätänemiseltä, jos olosuhteet ovat oikeanlaiset.

– Ilman riittävää kosteutta, joko ruoassa itsessään tai sen ympäristössä, bakteerit ja home eivät välttämättä kasva, ja siksi mätäneminen on epätodennäköistä, edustaja totesi.

Salaisuus onkin siis kuivahtaminen. Purilaisen pihvi on lisäksi paistettu läpikypsäksi, mikä osaltaan varmistaa sen, että bakteerit ovat kuolleet.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja