McDonald'sin ex-työntekijä paljastaa, mitä teki asiakkaiden tilauksille vuosien ajan: "Nugettien Robin Hood"

nugetit nugetti mcdonald's hampurilainen ranskalaiset
"Nugettien Robin Hood" lisäsi asiakkaiden tilaukseen ylimääräisen nugetin. Shutterstock

Kaikilla sankareilla ei ole viittaa, veistelee uutissivusto Unilad McDonald’sin entisestä työntekijästä, joka paljasti Twitterissä yllättävän nugettisalaisuuden.

Kanadalaismies paljasti Twitterissä salaisuuden, jonka ansiosta häntä tituleerataan nyt "nugettien Robin Hoodiksi". Albertassa asuva Cody Bondarchuk työskenteli paikallisessa McDonald’sissa 2,5 vuoden ajan. Ravintolassa työskennellessään Cody ei kuitenkaan aivan sataprosenttisesti noudattanut ketjun sääntöjä.

Cody teki yllättävän paljastuksen Twitterissä:

Jos twiitti ei näy, katso se täältä

– Työskentelin McDonald’sissa 2,5 vuotta ja laitoin lähes jokaiseen 10 nugetin settiin aina 11 nugettia, Cody paljastaa viraalihitiksi muodostuneessa twiitissään.

Ylistetään sankariteostaan 

Codyn lauantaina julkaisema paljastus on kerännyt jo lähes 900 000 tykkäystä ja se leviää Twitterissä hurjaa vauhtia. Somekansa pitää Codyn pientä elettä sankaritekona.

– Pelastit varmasti joka päivä jonkun ihmisen päivän tekemällä näin. Hyvin tehty, Twitterissä kiitellään.

Eräs Twitter-käyttäjä kertoo itkeneensä paljastuksen johdosta, sillä se kosketti häntä erityisen paljon. Twitter-käyttäjä kertoo tehneensä opiskeluaikoinaan kahta osa-aikatyötä, nukkuneensa autossaan, käyneensä suihkussa kuntosalilla ja varastaneensa ekstra-ketsuppeja pikaruokaravintoloista tehdäkseen keittoa.

– Ekstra-nugetilla on valtavasti merkitystä, hän sanoo.

Twitter-käyttäjät myös tiedustelivat Codylta, huomasivatko asiakkaat koskaan sankaritekoa ja tulivat jälkeenpäin kiittelemään.

– Asiakkaat tulivat pääosin autokaistalta, joten en muista tällaista tapahtuneen. Mutta haluan uskoa, että asiakkaat menivät kotiinsa, näkivät ylimääräisen nugetin ja hymyilivät hieman, Cody vastasi.

Twitterissä myös pohdittiin, onko Codyn rikos mahdollisesti jo vanhentunut

– Toivon niin, sillä laskin olevani velkaa nugeteista McDonald'sille noin 1600 dollaria.

Lähde: Unilad

***

Kurkista kulisseihin: Näin valmistuu Burger Kingin uusi kohuttu Rebel Whopper 1:26

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.