Mies elää unelmaansa – matkustaa ympäri maailmaa syödäkseen pizzaa

pizza
Parhaimmat pizzat löytyvät tämän miehen mukaan New Yorkista. Lehtikuva

Tämän miehen elämä saa monet kateelliseksi! Mies aikoo nimittäin nauttia mahdollisimman monta pizzaa mahdollisimman monessa maassa. 

Ei ole olemassa mitään parempaa, kuin kierrellä maailmaa yhdessä rakkaimpansa kanssa. Tällä miehellä, Phil Duncanilla, on kuitenkin hieman erilaisempi sielunkumppani, nimittäin pizza. Tämä mies matkustaa ympäri maailmaa saadakseen syödä mahdollisimman paljon pizzaa mahdollisimman monessa eri maassa.

Miehen himo erimaalaisia pizzoja kohtaan syntyi jo viisivuotiaana, jolloin hän maistoi Pariisin Disneylandissa pizzapatonkia. Tästä hetkestä lähtien hänen pohjaton pizzahimonsa on kuljettanut miestä yli kolmeenkymmeneen maahan viidellä eri mantereella.

Pyhiinvaellusmatka Italiaan

Viimeksi New Yorkissa matkustaessaan Phil kertoo maistaneensa kymmentä eri pizzaa eri pizzerioista 36 tunnin aikana. Matkustaessaan maailman eri kolkissa hän on päätynyt tulokseen, että kaikki ihmiset maailmassa rakastavat tätä kyseistä ruokaa.

– Olen matkustellut isoissa kaupungeissa ja pienillä syrjäisillä saarilla. On ihmeellistä, että lähes joka paikassa myydään pizzaa! mies ihmettelee. 

Vaikka mies on matkustellut paljon, hän ei ole vielä rohjennut tutustua pizzan kotimaahan, eli Italiaan.

– Haluan tehdä siitä pyhiinvaellusmatkan, todellisen elämyksen, jonka aikana toivon oppivani tekemään pizzaa.

Miehen tulevaisuuden unelmissa siintääkin oman pizzerian avaaminen, joten oppimatka tulee taatusti tarpeeseen.

Phil jakaa kokemuksia tästä herkullisesta seikkailusta matkapäiväkirjassaan nimeltä Travel Slice. Hän päivittää myös aktiivisesti pizzan syöntikuvia Instagramiin, josta ihmiset voivat seurata miltä pizzat näyttävät eri puolilla maailmaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: EliteDaily

Makuja.fi testasi Helsingin suurimman pizzan, katso video:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat