Helsingissä aiemmin Michelin-ravintolaa pyörittänyt keittiömestari Kim Mikkola asettuu nyt pysyvämmin Tallinnaan ja avaa kaupunkiin oman ravintolan.
Huippukokki Kim Mikkola avaa Tallinnaan izakaya-vaikutteisen ravintolan, yrityksen tiedotteessa kerrotaan. Kampai By Kim Mikkola avautuu maaliskuun alussa Tallinnan trendikkäällä Nobblesnerin alueella.
Kim Mikkola pyöritti aiemmin Helsingissä Michelin-ravintola Inaria. Inarin toiminta kuitenkin loppui viime syksynä, jonka jälkeen Mikkola on ollut mukana erilaisissa ravintolaprojekteissa.
– Matka alkoi viime vuoden lopulla Tallinnassa, joka osoittautui tavoitteidemme ja tiimimme osaamisen kannalta erittäin lupaavaksi alustaksi kehitykselle. Haluamme kokeilla uutta ja rikkoa sääntöjä. Tallinna kaupunkina tukee tätä tavoitetta loistavasti, Kim Mikkola kuvailee tiedotteessa.
Lue myös: Helsinkiläinen Michelin-ravintola Inari sulkee ovensa
Uusi ravintola tuttuihin tiloihin
Uusi ravintola Tallinnassa nojaa izakaya-tyyliseen elämykseen, jossa vieraat toivotetaan tervetulleiksi kuin isännän olohuoneeseen. Mikkola kertoo, ettei ole koskaan aiemmin suunnitellut ja toteuttanut samaan aikaan näin laajaa ja merkittävää ravintolaa.
