McDonald’sin työntekijä laittoi poliisin juomaan sinappia – lopputulos ei yllätä

shutterstock_288476867
Poliisin juomasta löytyi epämiellyttävä yllätys. Shutterstock

Kansasilainen McDonald’sin työntekijä sai potkut tehtyään epämiellyttävän tempun ruokaa tilanneelle poliisille.

Yhdysvalloissa poliisi koki epämiellyttävän yllätyksen tilattuaan limun kansasilaisen McDonald’s-ravintolan autokaistalla. Poliisi ihmetteli limunsa outoa makua ja koki järkytyksen nostettuaan kannen pois. Juoman sekaan oli puristettu runsaasti sinappia!


Ravintolan omistaja pahoitteli tapahtunutta ja kertoi olevansa järkyttynyt yksittäisen työntekijän tekemästä tempauksesta. Ikävän tempun kohteena ollut poliisi teki asiasta valituksen ja ravintolassa käynnistettiin välittömästi sisäinen tarkistus asian tiimoilta. Syyllinen saatiin kiinni ja hän ei työskentele enää kyseisessä ravintolassa, vaan sai potkut.

Topekan poliisi aloitti asiasta rikostutkinnan. Samanlainen tapaus oli sattunut vain kaksi viikkoa aikaisemmin, kun toisen Kansasilaisen poliisin limuun oli myös lisätty sinappia.

Lähde: Foxnews

 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja