Mahtava lisuke meksikolaiselle ruoalle: Juota pavut hiprakkaan!
Juopuneet pavut ovat oiva lisuke niin grilliherkuille kuin meksikolaisruoallekin. Kokeile kotona!
Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen perehtyy blogissaan tällä kertaa meksikolaisen ruoan saloihin.
– Seuraavat päivitykset seikkailevat Meksikon aurinkoon. Ei siksi, että hakisin lämpöä edes mielikuvina tänne hyiseen pohjoiseen kesään. Ihan vain siksi, että halusin vihdoin kokeilla uppopaistettua burritoa, chimichangaa. Herkku tuli vastaan erinomaisessa, lontoolaisen Death by Burrito -raflakonseptin isän, Shayn Olan, keittokirjassa Meksikolaista meksikolaisittain.
Chimighangan kylkeen Kinnunen päätti valmistaa meksikolaiset "juopuneet pavut".
– Hiprakkaan ne päätyvät stout-tequilakylvyssä. Toimivat vaikka minkä meksikolaissetin osana. Itse oikaisin papujen liotuksen osalta ja käytin purkkikamaa. Hyvää tuli.
Nappaa Sivumaku-blogista juopuneiden papujen resepti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan