Täydellinen käyttötapa pakastekatkaravuille – oletko kokeillut tätä?

shutterstock_273103304
Pakastekatkarapuja on tarjolla suomalaisissa ruokakaupoissa kattavasti. Shutterstock

Oletko koskaan hyödyntänyt pakastekatkarapuja herkulliseen cevicheen?

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa, että katkarapuja kannattaa hyödyntää osana monikäyttöistä cevicheä. Mieluisan ceviche-reseptin bloggaaja löysi Top Chef -voittaja Kira Weckmanin ja hänen kolumbialainen kokkimiehensä Michel Garzónin kirjoittamasta Latinomakuja-kirjasta.

– Tartuin ecuadorilaiseen tyyliin valmistettuun katkarapu-cevicheen. Ihan vain koska olen sen tyyppiseen erittäin heikkona, Kinnunen toteaa.

Kinnusesta tuntuu kohtuuttomalta, että Suomessa perinteinen katuruoka on lihapiirakka kahdella nakilla ja kaikilla mausteilla, kun toisella pallonpuoliskolla isketään katukojusta cevicheä eri versioina kouraan.

– Annoksen hauska lisä ovat lisukkeena ja pinnalle ripoteltavat pop cornit. Mitä parasta biletysruokaa cocktailin kumppaniksi! Kinnunen hehkuttaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja