Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täydellinen käyttötapa pakastekatkaravuille – oletko kokeillut tätä?

Pakastekatkarapuja on tarjolla suomalaisissa ruokakaupoissa kattavasti.
Pakastekatkarapuja on tarjolla suomalaisissa ruokakaupoissa kattavasti.Shutterstock
Julkaistu 31.10.2015 14:01
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Oletko koskaan hyödyntänyt pakastekatkarapuja herkulliseen cevicheen?

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa, että katkarapuja kannattaa hyödyntää osana monikäyttöistä cevicheä. Mieluisan ceviche-reseptin bloggaaja löysi Top Chef -voittaja Kira Weckmanin ja hänen kolumbialainen kokkimiehensä Michel Garzónin kirjoittamasta Latinomakuja-kirjasta.

– Tartuin ecuadorilaiseen tyyliin valmistettuun katkarapu-cevicheen. Ihan vain koska olen sen tyyppiseen erittäin heikkona, Kinnunen toteaa.

Kinnusesta tuntuu kohtuuttomalta, että Suomessa perinteinen katuruoka on lihapiirakka kahdella nakilla ja kaikilla mausteilla, kun toisella pallonpuoliskolla isketään katukojusta cevicheä eri versioina kouraan.

– Annoksen hauska lisä ovat lisukkeena ja pinnalle ripoteltavat pop cornit. Mitä parasta biletysruokaa cocktailin kumppaniksi! Kinnunen hehkuttaa.

Katso herkullinen Katkarapu-cevihcen resepti Sivumaku-blogista täältä!

Lisää aiheesta:

Nopea nuudeliwokki hurmaa maullaan – ruokabloggari lupaa: Parempaa kuin kiinalaisissa ravintoloissa! Vaivattomasti valmista! Herkullinen paella syntyy tällä vinkillä kuin itsestäänRapeat krepit ovat aitoa retroruokaa: ”En tiennyt, että kasarin voi oikeasti maistaa.” Alkupala, joka on syntisen hyvää ja supernopea valmistaa – ainekset pakastimesta!"Edullista safkaa ja helppoja valmistaa" – harva suomalainen tekee tätä ruokaa itseValmista itse paranneltua versiota kouluruokaklassikosta: "Täydellisen lämmittävää pakkasruokaa!"
SivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”