Uppopaistettu burrito on vaivan arvoinen – "runsaita ja moniulotteisia makuja"

Chimichanga
MTV

Sivumaku-blogin chimichanga, eli uppopaistettu burrito on kokeilemisen arvoinen herkku, vaikka vaatiikin kotikokilta hieman vaivaa.

Sivumaku-blogia pitävä Jani Kinnunen on kesällä uppoutunut meksikolaisten herkkujen saloihin. Bloggaaja on testannut Shay Olan Meksikolaista meksikolaisittain -kirjasta useampia reseptejä, kuten supertulista kastiketta sekä chipotleriisiä. Meksikolaisruokien kotikokkailu huipentui kuitenkin uppopaistettuun burritoon eli chimichangaan.

– Chimichangan voi täyttää millä huvittaa, mutta kirjan versio vaikutti niin hyvältä, että otin el toroa sarvista. Puoli päivää se vei keittiössä, mutta lopputulos palkitsi. Kantapään kautta mentyäni voin antaa vinkiksi, että kantsii tehdä osa tai kaikki täytteistä vaikka edellisenä päivänä/päivinä, jotta kertarupeama ei koidu turhan suureksi, Kinnunen vinkkaa.

Kinnusen mukaan hyvään lopputulokseen voi periaatteessa päästä myös kokkaamalla maistuvan chili con carnen.

– Mutta tämän ohjeen runsaita ja moniulotteisia makuja se ei silti varmasti ylitä.

Katso chimichangan eli uppopaistetun burriton resepti Sivumaku-blogista.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja