Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mahtava ja helppo kanaresepti uunissa: "Ruoka, josta pitävät kaikki"

Uunissa gratinoitu parmesaanikana maistuu kaikille!
Uunissa gratinoitu parmesaanikana maistuu kaikille!
Julkaistu 19.09.2017 17:30

MTV LIFESTYLE

Sivumaku-blogin Jani Kinnunen valmisti mehevää parmesaanikanaa tällä kertaa uunissa.

– Olen tehnyt parmesaanikanaa monella tavalla ja jälleen pompsahti eteen täysin uusi formaatti, jota oli pakko heti kokeilla. Tekniikka oli niin täysin erilaista muihin verrattuna. Mainio siitä tulikin, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnusen mukaan uuniversio parmesaanikanasta on erittäin hauska ja helpohko ruoka, josta pitävät kaikki. Ruoan voi tehdä osittain valmiiksi jo etukäteen.

– Tiivistettynä tässä broilerifilee paneroidaan, fritataan, laitetaan päälle marinara-kastike sekä parmesaani ja gratinoidaan grillivastusten alla. Mikä parasta, tämän voi tehdä gratinointia vaille valmiiksi hivenen etukäteen. Marinara-kastikkeen jopa muutaman päivän etuajassa.

Katso parmesaanikanan resepti Sivumaku-blogista.

Lisää aiheesta:

Tässä on yksi maailman suosituimmista broileriresepteistä: Helppo valmistaa ja mieletön "makupommi"
Internetin suosituin kanaresepti taipuu myös lihapulliksi – "samalla saa hyvän tekosyyn ostaa pullon marsalaa"
Makaronilaatikko uudella tapaa – tämä arkiherkku valmistuu tunnissa
Mahtava kanaresepti, jota kannattaa kokeilla: "Täydellinen ruoka, kun haluat syödä hyvin ja päästä helpolla"
Internetin suosituin kanaresepti: "Helppo, supernopea ja mielettömän maukas"
Tämä on arkiresepti, jota on pakko kokeilla: "Ehtaa ruokapornoa!"
SivumakuRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”