Mahtava ja helppo kanaresepti uunissa: "Ruoka, josta pitävät kaikki"

Uunissa gratinoitu parmesaanikana maistuu kaikille!

Sivumaku-blogin Jani Kinnunen valmisti mehevää parmesaanikanaa tällä kertaa uunissa.

– Olen tehnyt parmesaanikanaa monella tavalla ja jälleen pompsahti eteen täysin uusi formaatti, jota oli pakko heti kokeilla. Tekniikka oli niin täysin erilaista muihin verrattuna. Mainio siitä tulikin, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnusen mukaan uuniversio parmesaanikanasta on erittäin hauska ja helpohko ruoka, josta pitävät kaikki. Ruoan voi tehdä osittain valmiiksi jo etukäteen.

– Tiivistettynä tässä broilerifilee paneroidaan, fritataan, laitetaan päälle marinara-kastike sekä parmesaani ja gratinoidaan grillivastusten alla. Mikä parasta, tämän voi tehdä gratinointia vaille valmiiksi hivenen etukäteen. Marinara-kastikkeen jopa muutaman päivän etuajassa.

Katso parmesaanikanan resepti Sivumaku-blogista.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.