0:30

Mafiakarkuri jäi kiinni kokkausvideoiden vuoksi – unohti yhden oleellisen asian

Poliisia pakoileva rikollinen jäi kiinni esiteltyään kokkaustaitojaan YouTubessa. Tapauksesta kertoo muun muassa brittilehti The Guardian.

Video: Keitätkö spagettia aina liikaa tai liian vähän? Katso, miten mittaat oikean määrän pastaa.

Italialaisen ’Ndrangheta-rikollisjärjestön jäsen jäi kiinni kokkausvideoidensa vuoksi. Mies ei näyttänyt koskaan YouTube-videoilla kasvojaan, mutta unohti peittää käsiinsä tatuoidut omaleimaiset kuvat, jotka johtivat poliisin hänen jäljilleen.

Karibialla pidätetty 53-vuotias Marc Feren Claude Biart oli ollut karkumatkalla vuodesta 2014. Tuolloin italialaiset syyttäjät määräsivät hänet pidätettäväksi kokaiinikaupan vuoksi.

’Ndrangheta-rikollisjärjestöllä on Euroopan kokaiinikaupassa lähes monopoliasema. Vuonna 2014 sen liikevaihdon kerrottiin olevan suurempi kuin McDonald’sin ja Deutsche Bankin yhteensä. Edelleen ’Ndrangheta päihittää kymmenien miljardien liikevaihdollaan McDonald'sin, Yle kertoo.

Myös toinen rikollisjärjestön jäsen pidätettiin tällä viikolla Portugalissa. Francesco Pelle oli ollut pakosalla 14 vuoden ajan. Hänen löydettiin Lissabonissa sijaitsevalta lääkäriasemalta, jossa mies sai hoitoa koronavirustaudin vuoksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja