Maailman suurin jäätelöbrändi lähtee mukaan kasvavaan vegaanitrendiin – Magnum Vegan -tuotteet myyntiin Suomeen ja Ruotsiin
![Copyright: Shutterstock. shutterstock_147162524](https://im.mtvuutiset.fi/image/7042238/landscape16_9/1600/900/f932b6ff98ef65aea578a178c300df76/mM/shutterstock-147162524.jpg)
Maailman suurin jäätelöbrändi Magnum kertoo vastaavansa kasvisruokavalion suosioon ja tuovansa markkinoille uuden vegaanisen jäätelötuoteperheen.
Katso yllä olevalta videolta, miten voit tehdä itse kotona helpon ja vegaanisen jäätelönkorvikkeen!
Magnumin mukaan sen vegaanijäätelöt tehdään herneproteiinipohjaisesta jäätelöstä ja vegaanisesta suklaakuorrutteesta. Uudet jäätelömaut ovat Magnum Vegan Classic ja Magnum Vegan Almond. Jälkimmäisessä on sisällä myös paahdettuja mantelipaloja.
Molemmat maut ovat saatavilla yksittäisinä puikkoina sekä neljän kappaleen monipakkauksissa.
Tuotteet ovat EVU:n eli European Vegetarian Unionin hyväksymiä, ja sopivat sekä vegaaniseen että maidottomaan ruokavaluoon.
Vegaanijäätelöt tulevat myyntiin syyskuusta alkaen. Suomi ja Ruotsi ovat ensimmäiset maat, joissa Magnumin vegaanijäätelöiden myynti alkaa.
Vegaanijäätelöt kasvattavat eniten suosiotaan
Heinäkuussa jäätelöasiantuntijat kertoivat MTV:lle, että juuri vegaaniset jäätelöt kasvattavat nyt eniten suosiotaan. Esimerkiksi Kolmen kaverin jäätelön jäätelötuotannosta vegaanisia on noin 20–30 prosenttia.
Kolmen kaverin jäätelön lisäksi vegaanisia vaihtoehtoja tarjoavat muun muassa Ben & Jerry's, Jymy, Oatly, Alpro, Ingmanin Choice, Papagello ja Pirkka.
LUE MYÖS: Ennennäkemätön uutuusjäätelö jakaa mielipiteet – täydellinen yhdistelmä vai kuvottava herkku?
Lähde: Magnum, MTV
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka