Maailman suurin jäätelöbrändi lähtee mukaan kasvavaan vegaanitrendiin – Magnum Vegan -tuotteet myyntiin Suomeen ja Ruotsiin

shutterstock_147162524
Shutterstock

Maailman suurin jäätelöbrändi Magnum kertoo vastaavansa kasvisruokavalion suosioon ja tuovansa markkinoille uuden vegaanisen jäätelötuoteperheen.

Katso yllä olevalta videolta, miten voit tehdä itse kotona helpon ja vegaanisen jäätelönkorvikkeen!

Magnumin mukaan sen vegaanijäätelöt tehdään herneproteiinipohjaisesta jäätelöstä ja vegaanisesta suklaakuorrutteesta. Uudet jäätelömaut ovat Magnum Vegan Classic ja Magnum Vegan Almond. Jälkimmäisessä on sisällä myös paahdettuja mantelipaloja.

Molemmat maut ovat saatavilla yksittäisinä puikkoina sekä neljän kappaleen monipakkauksissa.

Tuotteet ovat EVU:n eli European Vegetarian Unionin hyväksymiä, ja sopivat sekä vegaaniseen että maidottomaan ruokavaluoon.

Vegaanijäätelöt tulevat myyntiin syyskuusta alkaen. Suomi ja Ruotsi ovat ensimmäiset maat, joissa Magnumin vegaanijäätelöiden myynti alkaa.

Vegaanijäätelöt kasvattavat eniten suosiotaan

Heinäkuussa jäätelöasiantuntijat kertoivat MTV:lle, että juuri vegaaniset jäätelöt kasvattavat nyt eniten suosiotaan. Esimerkiksi Kolmen kaverin jäätelön jäätelötuotannosta vegaanisia on noin 20–30 prosenttia.

Kolmen kaverin jäätelön lisäksi vegaanisia vaihtoehtoja tarjoavat muun muassa Ben & Jerry's, Jymy, Oatly, Alpro, Ingmanin Choice, Papagello ja Pirkka.

Lähde: Magnum, MTV

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.