Maailman suurin jäätelöbrändi lähtee mukaan kasvavaan vegaanitrendiin – Magnum Vegan -tuotteet myyntiin Suomeen ja Ruotsiin
Maailman suurin jäätelöbrändi Magnum kertoo vastaavansa kasvisruokavalion suosioon ja tuovansa markkinoille uuden vegaanisen jäätelötuoteperheen.
Katso yllä olevalta videolta, miten voit tehdä itse kotona helpon ja vegaanisen jäätelönkorvikkeen!
Magnumin mukaan sen vegaanijäätelöt tehdään herneproteiinipohjaisesta jäätelöstä ja vegaanisesta suklaakuorrutteesta. Uudet jäätelömaut ovat Magnum Vegan Classic ja Magnum Vegan Almond. Jälkimmäisessä on sisällä myös paahdettuja mantelipaloja.
Molemmat maut ovat saatavilla yksittäisinä puikkoina sekä neljän kappaleen monipakkauksissa.
Tuotteet ovat EVU:n eli European Vegetarian Unionin hyväksymiä, ja sopivat sekä vegaaniseen että maidottomaan ruokavaluoon.
Vegaanijäätelöt tulevat myyntiin syyskuusta alkaen. Suomi ja Ruotsi ovat ensimmäiset maat, joissa Magnumin vegaanijäätelöiden myynti alkaa.
Vegaanijäätelöt kasvattavat eniten suosiotaan
Heinäkuussa jäätelöasiantuntijat kertoivat MTV:lle, että juuri vegaaniset jäätelöt kasvattavat nyt eniten suosiotaan. Esimerkiksi Kolmen kaverin jäätelön jäätelötuotannosta vegaanisia on noin 20–30 prosenttia.
Kolmen kaverin jäätelön lisäksi vegaanisia vaihtoehtoja tarjoavat muun muassa Ben & Jerry's, Jymy, Oatly, Alpro, Ingmanin Choice, Papagello ja Pirkka.
LUE MYÖS: Ennennäkemätön uutuusjäätelö jakaa mielipiteet – täydellinen yhdistelmä vai kuvottava herkku?
Lähde: Magnum, MTV
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka