0:51

Ennennäkemätön uutuusjäätelö jakaa mielipiteet – täydellinen yhdistelmä vai kuvottava herkku?

Skotlantilaisen jäätelökioskin uutuusmaku on herättänyt ihmisissä voimakkaita tunteita. Söisitkö sinä majoneesijätelöä?

Maistuisiko terveellinen, maapähkinän makuinen jäätelö? Poimi resepti videolta.

Moni majoneesia rakastava kutsuu majoneesia mausteeksi, joka sopii erinomaisesti niin voileipiin kuin pihvin päälle. Vaikka majoneesia on totuttu näkemään lukuisissa ruoissa, skotlantilaisen yrityksen uutuustuote on saanut monet hieraisemaan silmiään. 

Jäätelökauppa Falkirk tarjoilee nimittäin kokeilunhaluisille asiakkaille Hellmann’sin majoneesin makuista jäätelöä. Yrityksen omistaja Kyle Gentlemanin mukaan jäätelö on täydellinen yhdistelmä kermaista ja rasvaista makua, jota seuraa kananmunaa ja maitoa sisältävä jälkimaku.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Nyt tuntuu siltä, että minun pitäisi ottaa suihku"

Keskustelu mielenkiintoisen uutuuden ympärille heräsi välittömästi sen jälkeen, kun yritys julkaisi tiedon uutuudesta sosiaalisessa mediassa. Osa mielenkiintoa uutuutta kohtaan osoittaneista kommentoijista on sitä mieltä, että keltuaisia sisältävä jäätelö ei välttämättä eroa kovinkaan paljoa tavallisesta vaniljapohjaisesta jäätelöstä.

– Se ei välttämättä maistu pahalta. Luultavasti majoneesi tekee jäätelöstä superkermaisen ja kevyen sen sijaan, että se maistuisi majoneesilta, eräs kommentoija toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka majoneesijäätelö on herättänyt joidenkin ihmisten kohdalla yksinomaan positiivisia mielikuvia, osa ihmisistä on suhtautunut uutuuteen täysin päinvastoin.

– Näin juuri Facebookissa videon majoneesijäätelöstä ja nyt tuntuu siltä, että minun pitäisi ottaa suihku, eräs kommentoija toteaa.

– Kuka täysijärkinen söisi majoneesijäätelöä, toinen kommentoija lisää.

Kuulostaako majoneesijäätelö sinun mielestäsi unelmaherkulta vai joltain täysin päinvastaiselta?

Lähde: Today

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja