Lontoolaisen ravintolan pöydissä yllättävä ominaisuus: Samppanjaa nappia painamalla!

Lontoolaisravintolan pöydissä on monelle kuohuviinin ystävälle tervetullut ominaisuus.
Oletko koskaan jutellut pöytäseurueesi kesken, miten kivaa olisi, jos pöydässä olisi nappi, jota painettaessa tarjoilija saapuisi palvelemaan? Eräässä lontoolaisessa ravintolassa tämä idea on viety vielä pidemmälle – heidän pöydissään nappi on nimittäin pyhitetty samppanjalle.
Lontoon Sohossa sijaitsevaa Bob Bob Ricard -ravintolan on sanottu vastaavan ruokailua Fabergé-munan sisällä. Ravintolan jokaisessa pöydässä on nappi, jota painamalla saa tilattua kuohuvaa pöytään.
Nappia painamalla tieto lähtee tarjoilijalle ja hälytys on päällä niin kauan, että samppanjan tarpeesi on tyydytetty.
Se, onko samppanjanapin tarve todellinen, on toki mielipideasia, mutta ainakin tämä venäläisomistuksessa oleva ravintola on kerännyt melkoisen maineen erikoispiirteensä vuoksi.
Lähde: Food and Wine
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Koko Suomi leipoo: Rypytetty punnuspulla
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kanaa Alfredon tapaan – kermainen kanapasta Pasta Alfredo on nopea arkiruoka
-
Wilhelmiina-keksit – nämä supersuositut ja helpot pikkuleivät viedään käsistä
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan