Helsinkiläiskahvilan luoma huippukokousannos on herättänyt myös kansainvälistä kiinnostusta – maistuisiko Trumputin?

trumputin
Trumputin-annos pitää sisällään niin suolaista kuin makeaa. Kaffekievari

Kansainvälinen media on osoittanut kiinnostusta helsinkiläiskahvilan ainutlaatuista Trumputin-annosta kohtaan. 

Viime viikolla Makuja.fi uutisoi kuopiolaispanimon tuoneen markkinoille ainutlaatuisen huippukokousoluen, jonka etiketissä komeileva piirros esittää presidenttejä ratkomassa ongelmia kivi-paperi-sakset-pelin avulla. Tämä ei suinkaan ole ainoa tuote, joka on saanut inspiraationsa presidenttien tapaamisesta.

Seura-lehden uutisen mukaan Putinin ja Trumpin tapaamisen kunniaksi on luotu myös Keep peace -drinkki, jonka takana ovat Hotelli St Georgen baarimestari Jesse Auvinen sekä markkinointipäällikkö Heta Kärki. Drinkin pohjamakuna on käytetty punaherukkaa, jonka lisäksi drinkissä on verigreippisoodaa, bourbonia ja seljankukkalikööriä.

Oman huippukokoustuotteensa markkinoille on tuonut myös Pitäjänmäellä sijaitseva Kaffekievari, jonka Trumputin-annos on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisissä medioissa. Annoksesta on uutisoinut muun muassa RT News -julkaisu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Saattaa jäädä pysyvästi kahvilan listalle

Ainutlaatuisen Yhdysvaltojen ja Venäjän johtajien kunniaksi suunniteltu 13,90 euron Trumputin-annos pitää sisällään makuja molemmista maista, ja lautasella on samanaikaisesti sekä suolaista että makeaa.

Trumputin pitää sisällään venäläisen blinin sipulilla, lohella ja smetanalla höystettynä. Amerikkalainen pannukakku tarjoillaan puolestaan mansikoiden, vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kera.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Alun perin annos piti olla myynnissä vain viime viikon, mutta suuri suosio ja kansainvälisten toimittajien osoittama kiinnostus on saanut kahvilan pitämään annoksen listoillaan. Facebookissa kahvila väläyttelee mahdollisuutta sille, että annos saattaa jäädä jopa pysyvästi ruokalistalle. 

Lähteet: Facebook, Seura

***Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja