Hämeenlinnalaisyrittäjältä hämmentävä grilliuutuus – Kaleva: Ennennäkemätön tuote myynnissä vain rajoitetun ajan
Pääsiäisen ajan hämeenlinnalaisessa grillissä on myynnissä tuote, jollaisesta et taatusti ole osannut edes unelmoida. Vai miltä friteerattu mämmi oikein kuulostaa?
Hämeenlinnalaisen Kipin Grillin yrittäjä Kimmo Vuoti tunnetaan miehenä, joka haluaa yllättää asiakkaansa kerta toisensa jälkeen yllättävillä uutuuksilla. Kalevan mukaan laskiaisena mies tarjosi asiakkailleen makeita, hillolla ja kermavaahdolla täytettyjä hot dogeja, ja nyt on innovatiivisen pääsiäisherkun aika.
Tämän viikon uutuustuotteena nähdään Vuotin kehittelemä frittimämmi, joka valmistetaan pyörittelemällä pakastettu mämmipala frittikastikkeessa ja upottamalla se rasvakeittimeen.
Myös kastikevaihtoehdoissa valinnan varaa
Grillin Facebook-päivityksen mukaan lopputulos tarjoillaan vaihtoehtoisesti joko vaniljakastikkeen, kuohukerman, maidon tai hieman eksoottisemman vaihtoehdon, tulisen shiracha-kastikkeen kera.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
– Olen huomannut, että suomalaiset tykkäävät maistaa kaikkea erikoista. En minä ihan kaikkia ruokakokeilujani kuitenkaan myyntiin laita. Testaan kaiken ensin itse, Vuonti kertoo lehden haastattelussa.
Facebook-sivuilla tulleiden kommenttien perusteella frittimämmin voidaan sanoa herättäneen ihmisten kiinnostuksen, ja moni päivitykseen kommentoinut on luvannut käydä maistamassa uutuutta.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti