Lihanleikkaaja neuvoo: Näin leikkaat pihvit oikein
Tiedätkö, kuinka kokonainen porsaanfilee kannattaa leikata?
HK:n lihanleikkaaja kertoo vinkkinsä siihen, kuinka kokonainen porsaanfilee kannattaa leikata, jotta lopputulos olisi mahdollisimman onnistunut.
KATSO RESEPTIT:
Marinoitu porsaanfilee ja grilliperunat
Porsaanfilee appelsiinikastikkeessa
Charlemagne-porsaanfilee
Eksoottinen porsaanfilee
Porsaanfilee viherpippurikastikkeella
Veitsen on oltava terävä
Yksi tärkeimmistä asioista lihan leikkaamisessa se, että käytössä on erityisen terävä veitsi, joka liukuu leikatessa lihan läpi. On hyvä pitää myös kotikeittiössä mielessä se, että veitsiä on tämän vuoksi syytä huoltaa teroittamalla niitä säännöllisesti.
HK:n lihanleikkaaja Tomi Rikassaari kertoo videolla vinkkinsä siihen, kuinka porsaan ulkofilee leikataan pihveiksi helposti ja nopeasti. Vastaisuudessa ei siis suinkaan kannata arkailla sen kanssa, uskaltaako kotiin ostaa kokonaisen fileen, sillä sen leikkaaminen pihveiksi on todella helppoa.
Katso videolta lihanleikkaajan vinkit porsaanfileen leikkaamiseen!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan