Hinnanalennuksia nyt myös Lidlissä – nämä arkituotteet halpenivat

Olut, savukala, kaurasipsit, vanukas ja marmeladit – MTV:n testissä Lidlin vientikisan voittajat 12:46 Olut, savukala, kaurasipsit, vanukas ja marmeladit – MTV:n testissä Lidlin vientikisan voittajat
KATSO MYÖS VIDEO: MTV:n raati arvioi Suomi-ruoat, jotka voivat pian olla myynnissä Euroopan Lidl-myymälöissä

Suomalaiset päivittäistavarakauppaketjut laskevat nyt kilpaa tuotteiden hintoja. 

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on kerrottu aiemmin tänä vuonna suomalaisten ruokakauppaketjujen hinnanalennuksista.

Tammikuussa uutisoitiin S-ryhmän päätöksestä pudottaa 400 Xtra-tuotesarjan tuotteen hintoja keskimäärin viidellä prosentilla. Hinnat laskivat tuolloin valtakunnallisesti kaikissa Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa ja Alepoissa. 

Suurimmat hinnanalennukset näkyivät naudan jauhelihassa, kookosmaidossa, pikakaurahiutaleissa sekä suklaahippucookieissa.

Helmikuussa hinnanalennuksista tiedotti puolestaan Kesko. K-ryhmän kaupoissa myytävien noin 200 K-Menu-tuotteen hintoja laskettiiin kilpailijan tavoin keskimäärin viisi prosenttia, parhaimmillaan jopa 30 prosenttia. 

Nämä tuotteet halpenivat Lidlissä

Nyt samaan hinnanalennuskelkkaan on hypännyt myös Lidl. Lidl tiedottaa laskeneensa joulukuusta alkaen noin 800 tuotteen hintaa. Uusimmat hinnanalennukset astuivat voimaan 29.2. ja ne koskivat lähes 300 tuotetta. 

Lidlin mukaan hinnanalennukset koskevat kaiken kaikkiaan yli neljäsosaa koko ketjun valikoimasta Suomessa.  Suurimmat alennukset ovat 40 prosenttia, keskimäärin hintoja on alennettu reilu 7 prosenttia. 

Alennetut hinnat koskevat tuttuja arkipäiväisiä tuotteita, kuten pastaa, juustoa, valmisruokia ja margariinia sekä hygieniatuotteita ja pesuaineita.

– Syntyyhän siinä kuukaudessa jo merkittävä säästö, Forström toteaa tiedotteessa.

Lidl Suomen kaupallinen johtaja Mikko Forsström kertoo, että jos nelihenkisen perheen tavanomaiset ruokaostokset maksoivat vielä muutama kuukausi sitten hieman yli 160 euroa, niin nyt ne saa 135 eurolla. 

Lidl tiedotti joulukuussa myös bonusjärjestelmänsä uudistumisesta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!