Lentomatkustaja tilasi voileivän ja turhautui – huoltoaseman sämpylä on tähän evääseen verrattuna luksusta!

Katso videolta, kuinka lentokoneruoka oikein valmistetaan.

Viiden punnan arvoinen leipä ei vastannut lainkaan sitä, mitä lentomatkustaja odotti. Herkullisesta leivästä uneksinut mies sai pian huomata eväänsä olevan tyhjää täynnä.

Niinä hetkinä, kun tunnet pienen nälän kaivertavan vatsalaukkuasi, voileipä saattaa olla enemmän kuin paikallaan. Näin ajatteli myös Balista Australiaan matkalla ollut Nick Mosley, joka joutui kuitenkin pettymään pahemman kerran. Kun tilattu voileipä saapui, se ei tyydyttänyt hänen mieltään – tai vatsaansa.

Mies jakoi Twitteriin kuvan viiden punnan, eli noin 5,6 euron arvoisesta leivästään, joka sisälsi margariinia, pienen salaatinlehden ja pienen palan kananmunaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Loistava juttu heidän taloudelleen, mutta ei niin hyvä täyttämään asiakkaiden vatsoja, Mosley kirjoitti jakamansa kuvan yhteyteen.

Lentokoneruoalla suora vaikutus hyvinvointiin

JetstarAirwaysin tiedottaja pahoittelee tapahtunutta ja myöntää leivän sisältäneen tavallista vähemmän täytteitä.

– Se on epätavallista. Olemme välittäneet palautteen valmistajalle, tiedottaja kommentoi.

Huolimatta pahoitteluista, Mosleyn mukaan tämä voileipä saa huoltoaseman tarjonnan näyttämään ”gastronomisilta herkuilta”. Miehen mukaan lentokoneruoan, varsinkin erikseen ostettavien annosten, tulisi olla hintansa arvoisia.

– Lennoilla on aina ihmisiä, jotka matkustavat pidempiä matkoja jatkolentoineen. Köyhällä ruoalla on suora vaikutus sekä hyvinvointiin että lompakkoon, tuohtunut mies lisää.

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja