Odottavan äidin pahin painajainen kävi toteen: Himoittu Big Mac -ateria ei vastannut odotuksia – yksi varsin olennainen osa puuttui kokonaan!

Miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä? 0:54 Miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä?
Videolla kerrotaan mielenkiintoinen yksityiskohta McDonald'sin keittiöstä.

Raskaana oleva nainen joutui petttymään pahemman kerran, kun ravintola oli unohtanut naisen himoitsemasta ateriasta yhden melko oleellisen osan: sämpylän.

Viimeisillään raskaana oleva Emily Ryan pettyi toden teolla saatuaan eteensä suuresti himoitsemansa Big Mac -hampurilaisen. Autokaistalta ostetusta rasiasta paljastui kotona herkullisen hampurilaisen sijaan pelkkä pihvi salaatin ja kastikkeiden kera.

– Kun 40. raskausviikolla oleva nainen ja vauva tarvitsevat McDonald’sin Big Macin ilman suolakurkkua ja sipulia, ja autokaistalta kotiin palattuaan he löytävät tämän, australialaisnainen kirjoittaa Facebookissa.

Naisen jakama kuva esittää surullisen näköistä ateriaa, josta oli unohtunut yksi melko oleellinen osa; sämpylä. Nainen kertoo aina tarkistavansa tilauksen paikkaansa pitävyyden, mutta hänelle ei tullut mieleenkään kurkata hampurilaisrasian sisälle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Myöhempi tarkastelu paljasti, että tilaus oli lyöty koneelle väärin; kuitissa luki, että nainen olisi tilannut hampurilaisen ilman sipulia ja sämpylää. 

"Raskaana oleminen tekee nälkäiseksi"

Ryan kertoo ymmärtävänsä täysin, että kiireessä voi sattua virheitä, mutta hänen tilansa ei tehnyt erheeseen suhtautumisesta helppoa.

– Yhdeksännellä kuulla raskaana oleminen tekee nälkäiseksi, Ryan kertoo.

Vaikka hampurilainen osoittautui pettymykseksi, nainen kertoo syöneensä rasiasta löytyneen annoksen – ja lisäksi puolet miehensä ranskalaisista. Herkullisen kastikkeen poisheittäminen olisi ollut täyttä tuhlausta!

Hyvityksenä Ryan kertoo ravintolapäällikön luvanneen hänelle ilmaisen hampurilaisen, jonka hän voi lunastaa seuraavalla ravintolakäynnillä. 

Lähde: News.com.auYahoo

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat