Ruokalistan pikkupräntti hämmästytti matkustajan lennolla – aterian sisällöstä yllättävä varoitus: "En tilannut sitä"

Näin lentokoneruoka valmistuu.

Lentokoneen ruokalistan pikkuteksti ei houkutellut amerikkalaismiestä tilaamaan ateriaa.

Amerikkalainen radiojuontaja ja professori Michael Brown lensi hiljattain British Airwaysin lennolla Lontoosta Chicagoon.

Bisnesluokan puitteet olivat taatusti mukavat, mutta Michael sai kuitenkin huomata ruokalistaa tutkiessaan, että eräs listan aterioista sisälsi vähintäänkin mielenkiintoisen varoituksen.

Home Counties -nimisen hirvimuhennoksen yhteydessä pienemmällä präntillä luki nimittäin, että huolellisuudesta huolimatta "tuotteen luonteen vuoksi" on olemassa pieni riski, että ateriasta voi löytyä luodin siruja.

Michael, 63, julkaisi kuvan ruokalistasta Twitterissä saatteella: "Älkää narratko. British Airwaysin ruokalistalla lennolla Lontoosta Chicagoon."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En tilannut sitä, mutta pidin sitä hyvin outona, mies kertoi The Sunille.

"Varoitus siitä, etteivät lennolla olevat amerikkalaiset voisi haastaa heitä oikeuteen"

Hän kertoo maininneensa asiasta lentohenkilökunnalle, jotka eivät olleet huomanneet tekstiä aiemmin, mutta pitivät sitä huvittavana.

– Yksi heistä vitsaili, että tämä saattaisi olla varoitus sitä varten, etteivät lennolla olevat amerikkalaiset voisi haastaa heitä oikeuteen. Sanoin heille, että hän saattaa hyvinkin olla oikeassa.

British Airwaysin edustaja kommentoi tekstin olevan varotoimenpide ja yleinen käytäntö.

Twitterissä teksti aiheutti hilpeyttä, mutta moni huomautti sen ainakin tarkoittavan sitä, että liha luultavasti on hyvin tuoretta.

Lähteet: The Sun, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja