1:34

Miehen aamupalamunat eivät vastanneet lainkaan odotuksia – söisitkö sinä nämä ”hirvitykset”?

Uppomuna keittyy täydelliseksi kelmuniksin avulla.

Laadukasta aamupalaa odottanut mies joutui pettymään, kun lautasella häntä odotti varsinainen sotku. 

Uppomunasta, pehmeästä hollandaisekastikkeesta, voissa paistetusta leivästä ja suolaisesta kinkkuviipaleesta koostuvat Benedictin munat ovat mitä suurinta herkkua niin aamupaloilla kuin mihin aikaan päivästä tahansa.

Paitsi siinä tapauksessa, että kananmunat näyttävät samalta kuin tämän brittimiehen lautasella.

"Näyttää kahdelta jäätelöpallolta"

Hesketh Thomas jakoi Twitterissä kuvan surkean näköisestä annoksesta, jonka hän oli ostanut paikallisen vähittäiskaupan kahvilasta. Kuvatekstissä mies kuvailee annosta "hirvittäväksi".

Miehen kertomuksen hälytyskellojen olisi pitänyt ryhtyä soimaan siinä vaiheessa, kun tarjoilijat eivät olleet varmoja, tarjoilivatko he enää kyseistä listalta löytyvää annosta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– He sanoivat, että he voivat kokata minulle toisen annoksen, joka vastaisi kuitenkin samaa, Thomas kertoo erikoisesta tilanteesta.

Kun tilaus vihdoin saapui, se ei todellakaan vastannut lainkaan miehen käsitystä Benedictin munista. Pettyneen asiakkaan jakama kuva surullisen näköisestä aamiaisesta on lähtenyt leviämään Twitterissä kiireen vilkkaa, ja tuhannet käyttäjät ovat osoittaneet myötätuntonsa tapausta kohtaan.

– Näyttää kahdelta jäätelöpallolta prosessoidun kinkun ja salaatinkastikkeen kera, eräs kuvaan kommentoinut toteaa.

Miehen valitus ei jäänyt ainoastaan valituksen tasolle, sillä kaupan tiedottaja on luvannut korvata tapahtuneen asiakkaalle.  

– Kahvilan henkilökunnan intohimona on tarjota asiakkaille korkealaatuista aamupalaa. Olemme todella pahoillamme, että nämä Benedictin munat eivät vastanneet korkeita laatuvaatimuksiamme, kaupan tiedottaja kommentoi tapausta.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja