Äiti ei leiponut lapsensa syntymäpäiväkakkua itse – joutui hurjan someraivon kohteeksi

Äitibloggaaja Mia Freedman on joutunut oudon someraivon kohteeksi, jonka keskiössä on hänen poikansa syntymäpäiväkakku. 

Äitibloggaaja Mia Freedman on joutunut oudon someraivon kohteeksi. Syynä on hänen poikansa syntymäpäiväkakku. Freedman on tottunut siihen, että kakut herättävät tunteita lukijoissa, sillä aikaisempina vuosina hän on ostanut valmiskakun kaupasta alle viidellä eurolla. 

– Kun julkaisin kuvan valmiskakusta, sain heti kommentteja siitä, etten ole itse leiponut kakkua, mikä tarkoittaa, etten välitä tarpeeksi lapsestani, hänen syntymäpäiväkakustaan ja hänen syntymäpäiväjuhlastaan. Ihmiset olivat todella raivoissaan, hän kirjoittaa blogissaan

Kolmen lapsen äiti kirjoittaa, että valmiskakku maistuu hyvältä ja lapset syövät sitä hyvillä mielin, minkä vuoksi hän on aikaa ja vaivaa säästääkseen hankkinut samanlaisen kakun useana vuonna. 

Lukijoiden mielestä tämä kakku on "liian väkivaltainen". Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tänä vuonna hän kuitenkin teki "vielä hirveämmän virheen" – hän löysi netistä kakkuvalmistajan, joka valmistaa pinata-tyyppisiä kakkuja. Sydney Smash Cakes -yrityksen kakut hakataan ensin kaulimella auki ja sisällä on runsaasti karkkia, jotka lapset voivat kauhoa suuhunsa.

Kun lukijat näkivät bloggaajan syntymäpäiväyllätyksen, monella meni ilmeisesti kakkupala väärään kurkkuun. Lukijoiden mielestä herkku oli "liian väkivaltainen" ja Freedman oli jälleen someraivon kohteena lapsensa syntymäpäivän vuoksi. 

– Maksoit sitten 107 euroa kasasta karkkeja? yksi lukijoista kommentoi. 

– Vau, siis vau! Lapsia lyömässä toisiaan, yksi hakkaa toista kaulimella ja pienimmät pysyttelevät visusti syrjässä – mikä kamala vaihtoehto tavalliselle syntymäpäiväkakulle, kirjoittaa toinen. 

Freedman tympääntyi lopulta palautteeseen ja kirjoitti suorasanaisen kommentin lukijoilleen. 

– Olisipa minullakin aikaa suuttua toisten perheiden synttärikakuista, se olisi mahtavaa vaihtelua, kiireinen perheenäiti kirjoittaa. 

Smash cake, eli vapaasti suomennettuna tuhottava kakku on ollut trendi Australiassa, jossa monet vanhemmat ovat tilanneet karkkikakun lapsilleen – ehkäpä tällaisia nähdään pian myös Suomessa?


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja