Hauskaa vai ilkeää? Suorapuheinen teksti työntekijän jäähyväiskakussa vaatii huumorintajua – tilaus nauratti leipuria

quitter_etu
Työpaikastaan lähtevä saattaa joutua viimeisen naljailun kohteeksi jäähyväisjuhlissaan. Kuvituskuva. Shutterstock

Hyvän työntekijän jättäessä yrityksen pettymys voi olla käsin kosketeltava. Eräs yhdysvaltalaisleipuri oli huvittunut saadessaan tilauksen yritykseltä, joka halusi jäähyväiskakun lähtevälle työntekijälle.

Millaisen kakun hankkisit hyvän kollegan jäähyväisjuhliin? Jos yrityksestä lähtevän työkaverin huumori kestää, tässäpä yksi vaihtoehto. 

Pohjois-Carolinassa sijaitsevan Treat Yo' Self -leipomon omistaja julkaisi TikTok-tilillään videon tekemästään kakusta, jonka sanoma ei jää epäselväksi.  Sen sijaan, että yrityksestä lähtevälle työntekijälle toivottaisiin mitä parasta onnea tuleviin koitoksiin, kakun viesti on melko päinvastainen.

– Okei, kuka ikinä tilasikaan tämän kakun, on sitä tasoa pikkumainen, jota toivoisin itse olevani. Tämä saattaa näyttää tyypilliseltä kakulta sateenkaarineen ja hymynaamoinen ja kaikki syövät sitä ja ovat iloisia, mutta joku on ärsyyntynyt, käyttäjänimellä @trashyqweenz TikTokissa kakkutaidettaan esittelevä leipuri Greg Mason toteaa videolla. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leipuri pohtii, ettei ole mitään pahempaa kuin menettää "työpaikkavaimonsa tai -miehensä" tai työpaikan bestiksensä, sille he ovat hahmoja, jotka auttavat selviämään työpäivästä toiseen.

Mason nauraa, ettei kakussa suinkaan kuitenkaan lue vaikkapa "onnea uusiin pyrkimyksiin" tai "onnea uusiin töihin". Sen sijaan kakkua koristaa teksti: "Olet kuollut meille.... hyvästi lopullisesti LUOVUTTAJA."

"Hulvatonta"

Videota on katsottu yli 3,5 miljoonaa kertaa, ja kommentoijien mielestä kakun teksti on nappivalinta. Moni kommentoija kertoo samaistuvansa työpaikan tärkeän henkilön menettämiseen, ja moni kertoo omista vastaavista kakkukokemuksistaan.

– Yksinkertaista, mutta tehokasta, kehui eräs kommentoija kakkua.

– Tein kakun ystävälleni, jossa luki "Onnea petturi", kun hän jätti vanhan työpaikkamme, kertoi toinen.

– Toivoisin, että ihmiset tilaisivat tällaisia kakkuja useamminkin! Tämä on hulvatonta, kommentoi eräs.

– Rakastan sitä! Entiset työkaverini hankkivat minulle kakun, jossa luki samalla tavalla. Olemme edelleen ystäviä, haha, muisteli yksi.

– Työkaverini hankki kakun toiselle työkaverille, joka oli lähdössä, ja siinä sanottiin, että hän toivoo, että hän saa potkut uudesta työpaikastaan, nauroi eräs.

– Kun paras ystäväni täytti 23, hankin hänelle kakun, jossa sanottiin "kukaan ei pidä sinusta" ja kakun koristelija vain tuijotti minua, kun kerroin, mitä halusin, yksi kommentoija tunnusti.

Kerroimme aiemmin Stephenistä, joka tilasi selkein ohjein kakun tyttärensä syntymäpäiväjuhliin. Kakkutilaus meni kuitenkin hulvattomalla tavalla päin mäntyä.

Katso myös: Arvaatko, mikä näistä banaaneista on oikeasti kakku?

Mikä näistä banaaneista on oikeasti kakku? 0:21
Neea Kuivala leipoi huikean banaanikakun, mutta tunnistatko sen oikeiden banaaneiden joukosta? Katso videolta oikea vastaus


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!