Nainen tilasi miehelleen täytekakun – leipomon hilpeä toteutus kerää ihailua: ”100 % mehua, ei siemeniä”

Heidi leipoo 9:14 Heidi leipoo
Vdeolta voit poimia reseptin herkulliseen juustokakkuun.

Sterilisaatiota juhlistava täytekakku muistuttaa, että aina on syytä juhlaan. 

Aina on syytä juhlaan ja hyvä hetki syödä kakkua! Tätä mieltä on ainakin yhdysvaltalaisleipuri, jonka varsin erikoista luomusta on ihmetelty sosiaalisessa mediassa viime aikoina oikein olan takaa. Kyseessä ei ole ihan perinteinen täytekakku, sillä leipomuksella juhlistetaan sterilisaatiota eli vasektomiaa.

Täytekakkua koristaa kaksi sitruunaa humoristisen tekstin kera.

– 100 % mehua, ei siemeniä. Hyvää vasektomiaa! kakun päällä toivotetaan.

– Me teemme kakkuja joka tilanteeseen, leipomo muistuttaa sosiaalisen median päivityksessään.

Kakku oli tilaajan mieleen 

Fox 17 -sivustolle haastattelun antaneen leipurin mukaan he olivat toteuttaneet kakun erään naisen pyynnöstä, joka oli toivonut operaatioon menevälle miehelleen kustomoitua kakkua. Kakku oli selvästi tilaajan mieleen, sillä leivoksen tilannut nainen kommentoi leipomon Facebook-seinälle miehensä rakastaneen sitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tutkimusten mukaan vasektomioiden määrä lisääntyy maaliskuussa NCAA-turnauksen aikana. Michigan yliopiston urologian apulaisprofessori Jim Dupreen mukaan urheilutapahtumat ovat miehille suosittua aikaa suorittaa vasektomia. Tämä johtuu pääasiassa operaation jälkeisestä lepoajasta. 

– Useimmille miehille tämä tarkoittaa, että saa istua sohvalla television edessä, ja urheilutapahtumat tarjoavat heille jotain katsomassa levon ohessa, Dupree kommentoi.

Lähteet: NyPost, Fox17

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!