Lastenjuhlien stressivapaa herkku herättää hilpeyttä – "laiskan äidin" synttärikakku on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas!

Ruotsalaisäidin toteuttama syntymäpäiväkakku ei ole kerännyt huomiota sosiaalisessa mediassa vaativuudellaan, vaan ennen kaikkea nerokkuudellaan. Tämä kakku on erinomainen vaihtoehto niitä hetkiä varten, kun äiti ei yksinkertaisesti jaksa. 

VIDEO: Resepti maailman helpoimpaan mansikkakakkuun.

Äiti Lisa Gustavsson jakoi Facebookin perheryhmään kuvan kolmevuotiaalle lapselleen luomasta "kakusta". Äidin esimerkin mukaan lapset eivät tarvitse hienoja koristeita ja kuorrutteita, vaan yksinkertainen toimii usein parhaiten.

"Se oli ennen kaikkea stressivapaa"

Tässä tapauksessa yksinkertainen tarkoitti jäätelön päälle aseteltuja kynttilöitä. 

– Olinko tyytyväinen kolmevuotiaan kakkuun? Kyllä! Se oli ennen kaikkea stressivapaa, Gustavsson iloitsee päivityksessään.  

Äidin luomus on herättänyt tyytyväisiä kommentteja lukuisten ryhmäläisten keskuudessa. Kommenttien joukossa vilisee ylistäviä sanoja. Nerokasta! Fantastista! Upeaa!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Uskon, että kolmevuotias oli myös erittäin tyytyväinen, eräs kommentoija toteaa.

Monet ryhmän jäsenet ovat äidin esimerkin innoittamana lisänneet myös omia kuvia vastaavanlaisista helpoista kakuista. 

Lähde: Facebook

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja