Laihduttajan unelma: Supersalaatti, joka auttaa polttamaan rasvaa

shutterstock_306542219
Shutterstock

Useammasta eri hedelmästä voi olla korvaamatonta apua laihdutuksessa. Poimi rasvaa polttavan hedelmäsalaatin resepti!

Tietyillä hedelmillä on erityisen suotuisia vaikutuksia rasvan palamiseen kehossa. Nauttimalla tällaisia raaka-aineita raikkaan hedelmäsalaattiin voi olo keventyä helposti – ja ilman nälkää!

Rasvaa polttava supersalaatti

7 dl kuutioitua vesimelonia
1 purkki säilykepersikoita
1 tölkki säilykeananasta
2,4 dl viipaloituja mansikoita
2,4 dl greippiä
3,5 dl mustikoita
2 rkl sitruunamehua

Sekoita aluksi kaikki raaka-aineet persikoita, ananasta ja sitruunamehua lukuunottamatta yhteen.
Kaada säilykepersikoista ja säilykeananasten joukosta noin puolet mehusta pois.
Lisää säilykehedelmät salaattiin.
Viimeistele sitruunamehulla.
Herkuttele!

Vesimeloni

Suomalaisille hyvinkin tuttu vesimeloni on oivallinen esimerkki ruoasta, joka auttaa pitämään nälän loitolla. Nestepitoinen hedelmä sisältää lisäksi ravintokuitua, joka tehostaa näläntunteen pysymistä loitolla.

Mustikka

Mustikoilla on todettu olevan suotuisia vaikutuksia vatsarasvan palamiseen. Lisäksi mustikat sisältävät paljon immuunipuolustusta vahvistavaa C-vitamiinia sekä ikääntymisen merkkien ilmestymistä hidastavaa E-vitamiinia.

Mansikka

Myös mansikat edistävät laihtumista. Mansikoiden nauttiminen lisää muun muassa aineenvaihduntaa stimuloivan hormonin tuotantoa ja voi siten tehostaa kehon luontaista toimintaa.

Ananas

Ananas on tunnettu ja tehokas diureetti eli se saa kehon nesteet liikkumaan. Tästä syystä moni ruokavaliotaan keventävä syö runsaasti ananasta.

Sitruuna

Sitruunat ovat oikeaa superruokaa – ja tuovat ruokiin samalla kirpsakkaa makua. Sitruuna tehostaa muun muassa maksan ja ruoansulatuksen toimintaa – ja tehostaa rasvan palamista kehossa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!