Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kypsennä pekoni näppärästi mikrossa – katso helppo ohje!

Pekoni valmistuu helposti myös mikrossa.
Pekoni valmistuu helposti myös mikrossa.Shutterstock
Julkaistu 04.12.2015 07:01

MTV LIFESTYLE

Unohda paistinpannu, ja kypsennä jatkossa pekoni mikrossa!

Pekoni mielletään usein viikonloppuaamuille erityisen hyvin sopivaksi herkuksi, sillä sen kypsentäminen vie aikaa. Pekonin voi kuitenkin valmistaa helposti myös mikrossa.

1. Laita mikroon lautanen ja sen päälle kulho väärin päin.

2. Aseta pekonisiivut kulhon pohjan päälle vierekkäin – niin monta siivua kuin saat mahtumaan.

3. Laita mikroon niin moneksi minuutiksi kuin pekonisiivujakin on.

4. Käännä pekonit toisinpäin ja laita ne vielä mikroon yhtä moneksi minuutiksi.

Pekonin rasva valuu siististi kulholta lautaselle. Anna siivujen jäähtyä ja nauti!

Lähde: Daily Megabyte

Lisää aiheesta:

"Yksi yleisimmistä virheistä" – ethän tee näin, kun paistat pekonia? Taatusti rapea lopputulos ilman sotkua – onko tässä kaikkien aikojen helpoin tapa paistaa pekonia? Älä missään nimessä mikrota! Näin teet jäähtyneistä ranskalaisista jälleen rapeitaYleinen valmistustapa onkin väärä: Näin paistat pekonista täydellisen rapeaa pannullaTäydellisen mehevä pihvi älyttömän helposti: Oletko kokeillut ”käänteistä paistotekniikkaa”? Täydellistä pekonia – älä tee tätä virhettä paistinpannun kanssa!
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • Eilen17:24
    Ruoka

    Suppilovahverokeitto, jonka ohjeen kaikki haluavat – tässä täydellisen sopan salainen raaka-aine

  • Eilen14:58
    Halpa vs. kallis

    Testasimme kauppojen halvimmat hapankorput – tässä voittaja

  • Eilen08:18
    Ruoka

    Kumpi on oikeasti terveellisempää, näkkileipä vai hapankorppu?

  • ma17:22
    Ruoka

    Käsittämätön ilmiö: Kauppojen joulukalentereita ja -pipareita hävikkiin jo syyskuussa

  • ma14:04
    Ruoka

    Älä missään nimessä heitä pois ylijäänyttä riisiä! Yksi temppu tekee siitä todellisen herkun