Unohda paistinpannu, ja kypsennä jatkossa pekoni mikrossa!
Pekoni mielletään usein viikonloppuaamuille erityisen hyvin sopivaksi herkuksi, sillä sen kypsentäminen vie aikaa. Pekonin voi kuitenkin valmistaa helposti myös mikrossa.
1. Laita mikroon lautanen ja sen päälle kulho väärin päin.
2. Aseta pekonisiivut kulhon pohjan päälle vierekkäin – niin monta siivua kuin saat mahtumaan.
3. Laita mikroon niin moneksi minuutiksi kuin pekonisiivujakin on.
4. Käännä pekonit toisinpäin ja laita ne vielä mikroon yhtä moneksi minuutiksi.
Pekonin rasva valuu siististi kulholta lautaselle. Anna siivujen jäähtyä ja nauti!
Lähde: Daily Megabyte
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!