Kypsennä pekoni näppärästi mikrossa – katso helppo ohje!
Unohda paistinpannu, ja kypsennä jatkossa pekoni mikrossa!
Pekoni mielletään usein viikonloppuaamuille erityisen hyvin sopivaksi herkuksi, sillä sen kypsentäminen vie aikaa. Pekonin voi kuitenkin valmistaa helposti myös mikrossa.
1. Laita mikroon lautanen ja sen päälle kulho väärin päin.
2. Aseta pekonisiivut kulhon pohjan päälle vierekkäin – niin monta siivua kuin saat mahtumaan.
3. Laita mikroon niin moneksi minuutiksi kuin pekonisiivujakin on.
4. Käännä pekonit toisinpäin ja laita ne vielä mikroon yhtä moneksi minuutiksi.
Pekonin rasva valuu siististi kulholta lautaselle. Anna siivujen jäähtyä ja nauti!
Lähde: Daily Megabyte
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa