Laakea paistinpannu ja tilkka öljyä tekevät ihmeitä jäähtyneille ranskalaisille.
Ranskalaiset ovat parhaimmillaan silloin, kun ne ovat lähes liian kuumia syötäviksi, sillä jäähtymisen myötä ranskalaisista katoaa myös rapeus.
Jäähtyneistäkin ranskalaisista on mahdollista tehdä jälleen herkullisen rapeita, kunhan kiinnittää huomiota lämmitystapaan.
Rapeus palautetaan öljyn ja paistinpannun avulla
Moni meistä sortuu lämmittämään edellispäivältä jääneet tai kotimatkalla jäähtyneet ranskalaiset mikrossa, mutta tämä on asia, jota The Kitchn -sivusto ei missään nimessä suosittele tehtäväksi.
LUE MYÖS: Tässä ne ovat: Maailman parhaat ranskanperunat – Michelin-kokin kikka, joka onnistuu sinultakin!
Mikrossa ranskalaisista irtoava kosteus jää helposti loukkuun, jonka seurauksena ranskalaiset höyrystyvät ja muuttuvat entistäkin lötkömmiksi.
