Asiantuntijan hypetetty ruokavinkki herättää kysymyksiä – korvaisitko sinä leivän tällä kasviksella?

Videolla annetaan hyödyllinen vinkki parsakaalin käsittelyyn.

Leivän korvaminen paprikalla on uusi ruokahitti, joka ei hyvistä puolistaan huolimatta ole vakuuttanut aivan kaikkia.

Uuden ruokahitin idea on yksinkertainen; kokonainen paprika leikataan puoliksi ja täytetään kasviksilla, juustolla ja kalkkunalla. Kuin sämpylä, mutta ilman leipää.

Ravitsemusasiantuntija Rachel Paulin Instagramissa jakama vinkki on kerännyt lyhyessä ajassa kymmeniä tuhansia tykkääjiä, ja monet kutsuvat naisen luomaa annosta ”cooleimmaksi jutuksi ikinä”.

– Mahtava idea! eräs somekäyttäjä kommentoi. 

Kasvikset nestetyttävät tehokkaasti

Sen lisäksi, että leivätön leipä sisältää runsaasti ravintoaineita, tämän aterian syöminen on erinomainen tapa lisätä veden saantia ruokavaliossa.

– Monet ihmiset ajattelevat, että veden juominen on ainoa tapa nesteyttää kehoa, mutta kasvisten sisältämä vesi toimii yhtä hyvin, Paulin kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lisäksi paprikat sisältävät paljon vähemmän kaloreita ja hiilihydraatteja kuin leipä. Pystyt siis karsimaan kaloreita, vaikka tunnet itsesi täydeksi, mikä puolestaan tekee painonhallinnasta huomattavasti helpompaa.

Jos paprika ei maistu, naisella on tähän ratkaisu.

– Voit käyttää monipuolisesti eri kasviksia. Pitkittäin leikattua kurkkua, portobellosieniä ja jopa isoja tomaatteja, Paulin kertoo.

"Kukaan ei tule syömään tätä"

Vaikka paprikat sisältävät taatusti vähemmän kaloreita kuin leipä, yleisö ei ole täysin vakuuttunut siitä, voiko rouskuvan paprikan syöminen todella olla yhtä nautinnollista kuin pehmeän leivän.

– Miksi minusta tuntuu siltä, että purisin taatusti kieleeni yrittäessäni syödä tätä, eräs kommentoija toteaa. 

– Miksi?

– Kukaan ei tule syömään tätä, eräs kommentoija toteaa. 

Idea ei voi olla täysin huono, sillä viime aikoina some on täyttynyt ihmisten valmistamsta paprikaleivistä. Kuulostaako tämä vinkki sinun korviin herkulliselta vai joltain aivan muulta?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Metro.uk

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.