Mainos

Pikaruokailijan annoksesta löytyi ällöttävä yllätys – “olin kauhuissani nähdessäni jotain, joka näyttää…”

Australialainen nainen tilasi ystäviensä kanssa noutoruokaa Kentucky Fried Chicken -ketjun ravintolasta, mutta kuorrutteen alta paljastui jotain muutakin kuin kananlihaa.

KFC:n friteerattujen kana-annosten ystävä, 26-vuotias Sarah Palmer löysi jotain sangen kuvottavan näköistä ateriastaan.

”Friteeratuin terveisin”

Jos tilaat friteerattua kanaa, pääsääntöisesti oletat sen sisältävän vain kananlihaa. Joskus tuotantoketjussa saattaa kuitenkin tapahtua inhimillisiä virheitä, minkä vuoksi kuorrutuksen alta voi löytyä muutakin.

Palmer kirjoitti KFC:n Facebook-sivuille omasta löydöksestään.

– Hei KFC, olen kanaruokienne fani, älkää ymmärtäkö minua väärin. Rakastan nugetteja siinä missä muutkin ihmiset, mutta tänään ostaessani jotain, minkä toivoin olevan sormia nuoltavan herkullista kanaa, olin kauhuissani nähdessäni jotain, joka näyttää…aivoilta.

– Tämä ei ole kirjoitusvirhe, tarkoitan todella aivoja hautautuneena herkullisen salaisen yrtti-mausteseoksenne alle. Kuvitelkaa kauhistukseni, kuvotukseni ja pettymykseni. Toivon, ettei tämä vaikuttaisi minuun niin paljon, mutta tämä on todella vaikuttanut suhteeseeni KFC:n kanssa.

– Kuulisin todella mielelläni mietteitänne sen suhteen, miten tämän suhteen saisi taas korjattua. Friteeratuin terveisin, Sarah.

Raskaana olevalle naiselle tarjoiltiin siivousainetta McDonald'sissa Kanadassa. Artikkeli jatkuu videon alla.

Huonosti perattu kana

KFC:n edustaja ei kuitenkaan uskonut Palmerin löydäksen olevan pala aivoja, mutta kuitenkin toinen elin, joka ei myöskään ateriaan kuuluisi. Asiakaspalvelu vastasi viestiin, että Palmerin kuvaama yllätys olisi todennäköisemmin pala munuaista.

Muut Facebook-käyttäjät komppasivat asiakaspalvelun vastausta, sillä Palmerin kuvassa oleva ”aivojen palanen” on melko suuri.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Oletko ikinä nähnyt kanan päätä? Kanan aivot ovat suurin piirtein karkin kokoiset, eräs Facebook-käyttäjä kirjoitti.

Epämiellyttävän löydöksen uskottiin olevan vain teurasjätettä, eli toisin sanoen kyseistä kanaa ei vain oltu perattu kunnolla.

Lähde: Mirror

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja