Kozeen Shiwan pyysi anteeksi: "Nyt on rauhan aika"
Huippukokki Kozeen Shiwan kertoo toivovansa, että ravintola-alalla puhallettaisiin jatkossa yhteen hiileen.
Michelin-kokki Kozeen Shiwan vieraili maanantaina Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa. Suorapuheisena tunnettu Shiwan yllätettiin suorassa lähetyksessä terveisillä, jotka saivat huippukokin herkistymään.
Kiusattu kokki purki tuntemuksiaan haastatteluissa
Ravintolamaailman rokkitähdeksikin tituleerattu Kozeen Shiwan on usein haastatteluissa puhunut suunsa puhtaaksi, eikä ole pelännyt kertoa mielipidettään.
– Olen ulkomaalainen, eri värinen ja puhunut isoja asioita. Sehän aina herättää mielipiteitä.
Shiwanin mukaan ihmiset eivät aina ymmärrä kokin reaktioita tai jyrkkiä kommentteja.
– Minua on kiusattu 10 vuotta ilman mitään syytä vain siitä, millainen olen. Haastattelut ovat olleeet minulle ainoa paikka purkaa niitä tunteita ja sanoa, että minua sattuu, Shiwan totesi.
Shiwan pyysi anteeksi: "Nyt on rauhan aika"
Kokki kertoo käyneensä 10 vuoden ajan eräänlaista taistelua olemassaolostaan alan sisällä. Nyt hän on kuitenkin saavuttanut sen pisteen, että haluaa arvostaa, kunnioittaa ja rakastaa kaikkia.
– Minulla oli jotain pientä kränää joidenkin kanssa asioista, jotka eivät liittyneet minun. Olen kuitenkin pyytänyt anteeksi ja lähettänyt viestiä näille ihmisille.
Eräänlaisena rauhaneleenä Shiwan on kutsunut ison joukon alan ihmisiä juhlistamaan lokakuussa ravintolaansa Michelin-tähtisaavutusta.
– Olen kutsunut koko kaupungin sinne. Haluan näyttää rakkautta, nyt on rauhan aika.
Shiwan toivoo, että jatkossa alalla toimittaisiin yhdessä urheilujoukkueen lailla, ilman vastakkainasettelua.
– Toivon, että tämä minun havahtuminen ja kypsyminen saa muillekin positiivista energiaa. Meidän ei tarvitse taistella.
Katso Kozeen Shiwanin koko erikoishaastattelu MTV Katsomosta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti