Kotipizza siirtyy käyttämään jatkossa myös muualla kuin kotimaassa tuotettua lihaa.
Kotipizzan pizzoissa ei jatkossa enää käytetä välttämättä pelkästään suomalaista lihaa.
Tiedotteessaan Kotipizza kertoo, että marraskuussa myyntiin tulevassa uudessa Diavola-pizzassa käytettävä nduja-makkara on tanskalaisen Danish Crownin tuottamaa, ja siinä käytetty liha on peräisin Tanskasta, Saksasta ja Puolasta.
– Aiemmin olemme ilmoittaneet, että käytämme tuotteissamme ainoastaan suomalaista lihaa, tiedotteessa kerrotaan.
Päätöksen myötä myös kana, salami, pepperoni, kinkku ja pekoni ovat parhaillaan mukana Kotipizzan emoyhtiön The European Pizza Companyn kilpailutuksessa.
Käynnissä olevaan kilpailutukseen osallistuu sekä suomalaisia että ulkomaisia toimittajia. On siis mahdollista, että jatkossa osassa raaka-aineista otetaan käyttöön Suomen ulkopuolella tuotettu vaihtoehto.
Kotipizzan päätöksestä käyttää ulkomaista lihaa kertoi aiemmin Maaseudun Tulevaisuus.


