Mainos

Kookosöljy sopii moneen – kokeile uusia ideoita!

Trendikäs kookosöljy löytyy tätä nykyä monen suomalaiskodin kaapista. Keittiössä kookosrasvaa voi hyödyntää monella tavalla. 

Kookosöljyä voi käyttää niin ruoanlaitossa kuin ihonhoidossakin. Keittiössä öljystä on moneen muuhunkin kuin paistorasvaksi. Kokeile Shape.comin listaamia vinkkejä. 

Myslipatukoihin

Kookosöljy sopii hyvin itse tehtyihin välipalapatukoihin korvaamaan muun rasvan. Kookosöljy antaa patukoille paitsi hyvää makua, myös sopivan rapeaa rakennetta.

Kahvin joukkoon

Oletko kuullut viime vuonna maailmalla valloittaneesta buumista, jossa kahviin laitetaan pala oikeaa voita? Voin lisäksi myös kookosöljyä voi sekoittaa kuuman kahvin joukkoon. Rasvalisän sanotaan antavan kahvissa terveysvaikutuksia. 

Lue lisää: 

Smoothieen

Aamupalasmoothie saa kookosöljystä herkullisen ja eksoottisen vivahteen. Paksu ja jähmeä kookosöljy sopii myös koostumukseltaan smoothieen. Rasvalisä smoothiessa pitää hyvin nälkää. 

Salaatinkastikkeeksi

Jos oliiviöljy salaatinkastikkeena kyllästyttävää, kokeile vaihteeksi kookosöljypohjaista kastiketta. Kookosöljystä saat hyvän salaatinkastikkeen lisäämällä siihen suolaa, mustapippuria, viinietikkaa ja hunajaa.

Riisin joukkoon

Kookosöljy antaa keitetylle riisille hyvää makua. Tuoreen tutkimuksen mukaan sillä saattaa olla erikoisempikin vaikutus riisin sisältämään energiamäärään.

Lue lisää:

Lähde: Shape.com

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja