Vuoden 2019 Pizzamestari -tittelin vastikään pokannut ravintoloitsija hurmasi tuomariston innovatiivisuudellaan. Nyt pizzamestari paljastaa, millaisilla raaka-aineilla voitto oikein saavutettiin.
Maaliskuun alussa kisattiin vuoden 2019 Pizzamestarin tittelistä, ja tiukan kisan vei lopulta ravintola Capperin omistaja Miguel Papaianni.
Makuja.fi -toimitus vieraili helmikuun alussa uudessa Richardinkadun Capperissa. Tästä pääset lukemaan lisää ilmiöksi nousseesta pizzeriasta ja miehestä sen takana.
Innovatiiviset pizzat hurmasivat tuomariston
Pizzamestari-kilpailun semifinaalissa ja finaalissa valmistettiin yhteensä kolme eri pizzaa. Ensimmäisenä kilpailussa valmistettiin tuomariston johtaja Pekka Terävän toiveesta ryynimakkaraa sisältävä pizza. Seuraavana oli vuorossa pizza, jolla mestarikandidaatit olivat hakeneet mukaan kilpailuun. Finaalissa kilpailijoiden tuli tehdä pizza, jossa sai käyttää täytteenä vain kolmea raaka-ainetta.
– Kilpailu oli kovatasoista ja kaikkien kilpailijoiden pizzapohjat olivat loistavia. Miguelin taidonnäytteessä korostui kuitenkin innovatiivisuus. Pizzakastikkeeseen lisätyt äyriäiset olivat piste i:n päälle. Lisäksi hän toteutti kilpailutyönsä tehtävänantoa kunnioittaen ja ajankäyttöä halliten, kommentoi päätuomari Pekka Terävä.


