Miten sinä käsittelet puista leikkuulautaasi? Ota huomioon pari tärkeää seikkaa.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin kerrottu erilaisten leikkuulautojen hyödyistä ja haitoista.
Hyvä leikkuulauta esimerkiksi suojelee työtasoa, toimii alustana kuumalle pannulle, on helposti puhdistettava ja tarjoaa vahingoittumattoman leikkuualustan laadukkaalle veitselle. Hyvä leikkuulauta ei myöskään tarjoa kasvualustaa haitallisille bakteereille.
Lue lisää: Muovinen vai puinen leikkuulauta? Tässä on keittiöalan ammattilaisten mukaan ylivoimaisesti paras vaihtoehto
Vääntynyt ja huojuva leikkuulauta monelle tuttu juttu
The Kitchn -ruokasivustolla nostetaan nyt esiin tärkeitä seikkoja puisen leikkuulaudan käyttäjille.
– Kukapa meistä ei olisi ottanut kaapista puista leikkuulautaa, joka on huojuva, hieman epätasapainossa ja vääntynyt? Tätä tapahtuu niin ammattilaisille kuin kotikokeillekin, kirjoittaa ruokatoimittaja .

