Käytätkö jääkaapin eri hyllyjä oikein? Näin hedelmät ja vihannekset kuuluisi säilyttää

Jääkaappi vihannekset
Vihannesten säilytykseen jääkaapissa kannattaa kiinnittää huomiota. Colourbox

Joudutko heittämään usein vihanneksia ja hedelmiä roskiin? Kiinnitä huomiota säilytystapaan ja paranna niiden säilyvyyttä.

Hedelmät ja vihannekset vaativat erilaisia säilytystapoja ja -lämpötiloja säilyäkseen hyvinä. Näillä säilytysvinkeillä voit pidentää tuotteiden käyttöaikaa ja näin säästää rahaa.

Jääkaapin kylmin osa

Kylmimpään osaan jääkaapista kannattaa asettaa nämä hedelmät, marjat ja vihannekset:

Jääkaapin hylly

Jääkaapin keskiosaan hyllyille kannattaa asettaa sellaiset tuotteet, jotka eivät kestä kovaa kylmyyttä, mutta jotka kannatta kuitenkin säilyttää viileässä. Tässä esimerkkejä:

Huoneenlämpö

Nämä tuotteet voi säilyttää lämpimässä, jotta niiden maku tulee paremmin esiin. Valkosipulia ja avokadoa voi säilyttää viileässä ja lämpimässä.

Lähde: Popsugar.com

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja