Käytätkö jääkaapin eri hyllyjä oikein? Näin hedelmät ja vihannekset kuuluisi säilyttää
Joudutko heittämään usein vihanneksia ja hedelmiä roskiin? Kiinnitä huomiota säilytystapaan ja paranna niiden säilyvyyttä.
Hedelmät ja vihannekset vaativat erilaisia säilytystapoja ja -lämpötiloja säilyäkseen hyvinä. Näillä säilytysvinkeillä voit pidentää tuotteiden käyttöaikaa ja näin säästää rahaa.
Jääkaapin kylmin osa
Kylmimpään osaan jääkaapista kannattaa asettaa nämä hedelmät, marjat ja vihannekset:
Jääkaapin hylly
Jääkaapin keskiosaan hyllyille kannattaa asettaa sellaiset tuotteet, jotka eivät kestä kovaa kylmyyttä, mutta jotka kannatta kuitenkin säilyttää viileässä. Tässä esimerkkejä:
Huoneenlämpö
Nämä tuotteet voi säilyttää lämpimässä, jotta niiden maku tulee paremmin esiin. Valkosipulia ja avokadoa voi säilyttää viileässä ja lämpimässä.
Lähde: Popsugar.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Brie-parsataskut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti