Kati vinkkaa mahtavan salaatin varhaisperunoista: "Vie makumatkalle Välimeren maihin"

Miten varhaisperunat tulisi keittää, jotta niistä tulee täydellisiä? 1:43 Miten varhaisperunat tulisi keittää, jotta niistä tulee täydellisiä?
KATSO MYÖS VIDEO: Näin varhaisperunat keitetään oikein.

Tämä helppo perunasalaatti maistuu kesällä niin arkena kuin juhlapöydässäkin.

Varhaisperunat ovat suomalaisille varsinaista kansallisruokaa. Kuten aiemmin kerroimme, varhaisperunat ovat alkukesän odotetuin herkku

Potut nautitaan usein voin, tillin ja esimerkiksi kalaherkkujen kera, mutta varhaisperunoista saa myös helposti tuunattua erilaisia ruokalajeja.

Välimerellinen perunasalaattiin voit käyttää vaikka edellispäivän pottuja

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa potuista nyt helpon perunasalaatin. Kati muistuttaa, että ruokaisat salaatit sopivat kesällä niin arkeen kuin juhlahetkiinkin.

– Perunasalaattia voit varioida mielin määrin oman maun mukaan ja lisäillä sinne itselle mieluisia aineksia. Tämä yksinkertainen salaatti vie makumatkalle Välimeren maihin, Kati vinkkaa.

Voit aivan hyvin käyttää perunasalaatin valmistamiseen myös edelliseltä päivältä yli jääneitä pottuja, jolloin salaatin teko nopeutuu entisestään!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!