Jos kaipaat vaihtelua arjen broileriruokiin, testaa Hellapoliisina tunnetun Kati Jaakosen maukasta salmiakkikanareseptiä.
Moni kaipaa ruoanlaittoon uusia ideoita, mutta kuitenkin perusraaka-aineilla toteutettuna.
Hellapoliisin takana on suomalainen kokki Kati Jaakonen, jolle arkiruoat ja leivonnaiset ovat sydäntä lähellä. Suurperheen äitinä hän tietää, mitkä maut miellyttävät myös perheen pienempiä.
Readme
Kati Jaakosen uunituore teos Kodin suuri keittokirja (Readme 2020) sisältää suuren kokoelman Hellapoliisin parhaita reseptejä arkeen ja juhlaan.
– Itse valmistettu ateria on aina henkilökohtainen lahja sen nauttijalle: kädenjälki, jossa maistuu se fiilis, jolla ruokaa kulloinkin tehdään, Kati toteaa kirjansa esipuheessa.
Kirjassa on mukana tuttuja klassikoita aina lihapullista täytettyihin paprikoihin, mutta myös uusia ideoita arkiruoanlaittoon. Helppojen arkiruokareseptien joukossa on esimeriksi runsaasti erilaisia broileriruokia, kuten tämä .

