Mainos
Mainos

Kati lisää kanapastaan yllättävän ainesosan, joka tekee mausta erityisen hyvän: "Ei taatusti jätä ketään kylmäksi"

Jos kaipaat vaihtelua arjen broileriruokiin, testaa Hellapoliisina tunnetun Kati Jaakosen maukasta salmiakkikanareseptiä.

Moni kaipaa ruoanlaittoon uusia ideoita, mutta kuitenkin perusraaka-aineilla toteutettuna. 

Hellapoliisin takana on suomalainen kokki Kati Jaakonen, jolle arkiruoat ja leivonnaiset ovat sydäntä lähellä. Suurperheen äitinä hän tietää, mitkä maut miellyttävät myös perheen pienempiä.

kodin suuri keittokirja

Kati Jaakosen uunituore teos Kodin suuri keittokirja (Readme 2020) sisältää suuren kokoelman Hellapoliisin parhaita reseptejä arkeen ja juhlaan. 

– Itse valmistettu ateria on aina henkilökohtainen lahja sen nauttijalle: kädenjälki, jossa maistuu se fiilis, jolla ruokaa kulloinkin tehdään, Kati toteaa kirjansa esipuheessa. 

Kirjassa on mukana tuttuja klassikoita aina lihapullista täytettyihin paprikoihin, mutta myös uusia ideoita arkiruoanlaittoon. Helppojen arkiruokareseptien joukossa on esimeriksi runsaasti erilaisia broileriruokia, kuten tämä nopea kermainen broileri-perunavuoka

Salmiakkikanapasta ei jätä ketään kylmäksi

Uutta makumaailmaa on sen sijaan tarjolla Katin bbq-salmiakkikanapastassa.

– Salmiakki-kanapasta on ihastuttava ruoka, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Kokeile ja ihastu, Kati suosittelee.

Salmiakkikanapastan ainesosalista on lyhyt ja ruoka valmistuu nopeasti. Broileri saa makua muun muassa kaupan salmiakkimikseristä sekä vahvasta bbq-kastikkeesta. Broileriherkku nautitaan tuorepastan kanssa.

***

Testa myös suosittu Lyonin kana:

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja