Jätä jauhelihat kauppaan – kun olet maistanut Katin makaronilaatikkoa, et muuta kaipaakaan: "Mehevä ja helppotekoinen"

Vegaaninen makaronilaatikko
Kati "Hellapoliisi" Jaakosen vegaaninen makaronilaatikko. MTV

Kati "Hellapoliisi" Jaakosen helppotekoinen makaronilaatikko valmistuu härkiksestä tai nyhtökaurasta. Testaa klassikkoruoan vegaaninen versio!

Makaronilaatikko on monelle suomalaiselle rakas kotiruoka, jota syödään niin kotona, kouluissa kuin työpaikoillakin. Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja Kati Jaakonen loihti tällä kertaa kasvisversion lohturuokien klassikosta.

– Vegaaninen makaronilaatikko on mehevä ja helppotekoinen. Voit käyttää proteiinina nyhtökauraa, härkistä tai muita kasviproteiinivalmisteita, Kati vinkkaa.

Tomaattinen makaronilaatikko saa potkua tacomausteseoksesta ja mehevän lopputuloksen takaa juuston korvikkeena käytettävä kasvirasvaraaste.Tätä herkkua kannattaa testata lihansyöjienkin!

***

Jos kaipaat perinteisempää makaronilaatikkoa, testaa Kari Aihisen Pellinkiläinen makaronilaatikko.

8:14


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja