Käsityksesi voileivästä menee nyt täysin uusiksi: Jos vihaat suolakurkkuja, tätä ei kannata edes katsoa

suolakurkkuleipä
Elsies/Shutterstock

Lifestylesivusto Thrillist kertoo amerikkalaisravintolasta, jossa leipä on korvattu täysin suolakurkuilla.

Miltä kuulostaisi kerrosleipä ilman leipää? Pelkkiä täytteitä ei kuitenkaan tarvitsisi syödä, vaan leivän juju piilee yllättäen suolakurkussa.

Thrillist-sivusto kertoo Philadelphiassa sijaitsevasta Elsie's -ravintolasta, joka tarjoilee ennenkuulumattomia "leipiä". 


– Olemme kerrosleipäravintola, mutta leivän sijaan käytämme ravintolamme erikoissuolakurkkuja. Voit myös saada minkä tahansa leivistämme kurkkurullaan käärittynä, toinen ravintolan omistajista, Katherine Cohen kertoo Thrillist-sivuston videolla. 

Kun ravintola ensimmäisen kerran testasi suolakurkkuleipiä, asiakkaat menivät Cohenin mukaan täysin sekaisin. Leivänkorvikkeeseen ihastuttiin niin paljon, että ravintola päätti erikoistua suolakurkkuleipiin. 

Ystävänpäivän kunniaksi ravintolasta oli saatavilla myös suolakurkkukimppu:


***

0:18

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja