Pikaruokaketjun ex-työntekijä paljastaa järkyttäviä faktoja kohuravintolan keittiöstä: "Todella surullista"

Domino's pizza pizzeria
Shutterstock

Vastikään lähikaupan pakasteperunoiden myymisestä kiinnijääneen Domino’s -pizzaketjun entinen työntekijä paljastaa nyt lisää huolestuttavia faktoja ketjun toiminnasta.

Pizzoistaan tunnettu pikaruokaketju Domino’s on viime aikoina noussut uutisotsikoihin lähinnä negatiivisessa valossa. Tunnetun pikaruokaketjun työntekijä bongattiin taannoin lähimarketissa ostamassa pakasteperunoita ravintolan ruokalistalle. Pikaruokaravintolan listoilla on peruna-annos, joka maksaa noin 4,9 euroa. Pakasteperunat kauppaketju Asdasta maksavat sen sijaan noin 1,2 euroa per pussi.

Nyt ketjun entinen työntekijä paljastaa, ettei pakasteperunoiden käyttö suinkaan ollut ravintolan ainoa kyseenalainen toimintatapa. Yli 3,5 vuotta ravintolassa työskennellyt mies paljastaa Daily Mail -lehdelle ravintolan käyttäneen salaa täysrasvaista juustoa pizzassa, jossa piti olla kevytjuustoa, kun ainekset olivat loppuneet kesken.

– Tämä on hyvin surullista, sillä ihmiset luulivat saavansa vähärasvaista pizzaa, vaikka todellisuudessa söivät oikeasti täsmälleen samaa tuotetta kuin muutkin, ex-työntekijä kertoo.

Yksi leikkuulauta lihalle, kalalle ja kasviksille

Työntekijän mukaan ravintolassa oli myös tapana leikata lihaa, kasviksia ja kalaa samalla leikkuulaudalla välittämättä siitä, oliko annos menossa kasvissyöjälle tai allergikolle. Näin toimittiin välillä illan päätteeksi, kun leikkuulaudat olivat pian menossa tiskiin.

Domino’s-ketju jäi myös pari päivää sitten jälleen kiinni lähikaupan pakastetuotteiden käytöstä. Tällä kertaa ravintolan työntekijä bongattiin ostamassa pakastekanaa Aldi-kaupasta. Domino’sin mukaan jättimäärät pakastekanaa kaupasta ostanut työntekijä oli kuitenkin tehnyt ”henkilökohtaisia ruokaostoksia” työvaatteissa.

Lähde: Daily Mail

***

3:54

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja