Kaappaus keittiössä -sarjan kauden päätösjaksossa tavattiin helsinkiläinen Greeta, jonka ruokavalio koostui epäsäännöllisen työrytmin johdosta lähinnä pika- ja valmisruoista. Keittiömestari Kari Aihinen opasti, miten kotona saa kokattua nopeasti ja helposti ruokia, jotka voi tehdä valmiiksi jääkaappiin odottamaan yövuorolaista.
Kaappaus keittiössä -sarjan kuudennen kauden päätösjaksossa tavatiin helsinkiläinen Greeta. Greeta on sinkku, jonka yöhön painottuva työ baarimikkona tuo haasteita syömiseen. Greetan ruokavalio onkin täynnä pika- ja valmisruokaa.
Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Keittiömestari Kari Aihinen saapuu paikalle, kaappaa Greetan keittiön ja opastaa, miten erilaisia ravitsevia ruokia voi tehdä jääkaappiin odottamaan yövuorolaista.
– Pointtina on se, että kaikki ruoat tulee nopeasti. Ja kaikkia pystyy syödä kylmänä tai lämpimänä. Nämä voivat olla jääkaapissa odottamassa, kun tulet kotiin, Aihinen sanoo.
