Tuorepuuro – Kari Aihisen helppo resepti

Julkaistu
Tuorepuuro on helppo väli- ja aamupala, jonka voi tehdä jääkaappiin valmiiksi odottamaan syöntihetkeä. Kari Aihinen teki tuorepuuroa Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden päätösjaksossa. Nappaa tästä Aihisen helppo resepti!
Ainekset
- 2 dl kaurahiutaleita
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 2 dl marjoja
- Tuoreita mansikoita
- Tuoreita mustikoita
- Tuoreita vadelmia
- Lakkaa
- 2 passionhedelmää
- Minttua
Valmistusohje
Tuorepuuro valmistuu näin:
- Pilko mansikat sopiviksi paloiksi ja silppua minttu pieneksi.
- Ota kulho ja laita pohjalle jogurttia. Nosta tämän jälkeen vuorotellen päällekkäin kaurahiutaleita ja marjoja. Laita väleihin myös minttua.
- Nosta valmis puuro tekeytymään jääkaappiin. Nauti seuraavana aamuna aamupalaksi.
Katso jakson muut reseptit täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Koko Suomi leipoo: Juustoinen siemennäkkäri ja mausteiset parmesaanipikkuleivät
-
Koko Suomi leipoo: Rypytetty punnuspulla
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Koko Suomi leipoo: Mummin mustikkasuu, Juulian resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Wilhelmiina-keksit – nämä supersuositut ja helpot pikkuleivät viedään käsistä