Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tuorepuuro – Kari Aihisen helppo resepti

Tuorepuuro
Julkaistu 28.04.2020 08:51

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Tuorepuuro on helppo väli- ja aamupala, jonka voi tehdä jääkaappiin valmiiksi odottamaan syöntihetkeä. Kari Aihinen teki tuorepuuroa Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden päätösjaksossa. Nappaa tästä Aihisen helppo resepti!

Ainekset

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 dl marjoja
  • Tuoreita mansikoita
  • Tuoreita mustikoita
  • Tuoreita vadelmia
  • Lakkaa
  • 2 passionhedelmää
  • Minttua

Valmistusohje

Tuorepuuro valmistuu näin: 

  1. Pilko mansikat sopiviksi paloiksi ja silppua minttu pieneksi.
  2. Ota kulho ja laita pohjalle jogurttia. Nosta tämän jälkeen vuorotellen päällekkäin kaurahiutaleita ja marjoja. Laita väleihin myös minttua.
  3. Nosta valmis puuro tekeytymään jääkaappiin. Nauti seuraavana aamuna aamupalaksi.

Katso jakson muut reseptit täältä.

Tuoreimmat aiheesta

Makea puuro