Mainos

Tuorepuuro – Kari Aihisen helppo resepti

Tuorepuuro on helppo väli- ja aamupala, jonka voi tehdä jääkaappiin valmiiksi odottamaan syöntihetkeä. Kari Aihinen teki tuorepuuroa Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden päätösjaksossa. Nappaa tästä Aihisen helppo resepti!

Ainekset

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 dl marjoja
  • Tuoreita mansikoita
  • Tuoreita mustikoita
  • Tuoreita vadelmia
  • Lakkaa
  • 2 passionhedelmää
  • Minttua

Valmistusohje

Tuorepuuro valmistuu näin: 

  1. Pilko mansikat sopiviksi paloiksi ja silppua minttu pieneksi.
  2. Ota kulho ja laita pohjalle jogurttia. Nosta tämän jälkeen vuorotellen päällekkäin kaurahiutaleita ja marjoja. Laita väleihin myös minttua.
  3. Nosta valmis puuro tekeytymään jääkaappiin. Nauti seuraavana aamuna aamupalaksi.

Katso jakson muut reseptit täältä.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja